2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست
کوثرجان ی خبر از خودت بده حتما❣

معصومه جان اومدم دیگه این اشتباهو نمیکنم 

ممکن بود همون لحظه سوار ماشین بشه بچه هارو ببره 

ممکن بود به خودم حمله کنه در خونم باز بود 

وای خدا اصلا صورتش مشخص نبود اروم میومد همش سیاه بود 

توراه هم دو تا روباه تو جاده بازی میکردن ..

دیگه شوهرم قبول نمیکنه دنبالش برم 😖

برای سن من ضررنداره دستگاه؟

من الان ایودی دارم چع صرری

بی ضررترین روش ایودیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای خدا واقعا بچه ها چه گناهی کردن هی فرت فرت مریض میشن  ینی روزی نیست که دانش اموزام مریض نشن& ...

وای کوثر دیوانم‌کرد این بچه دیشب فکر کن خودمم حسابی خسته بودم . شوهرمم اصلا ککش نگزید . هی بیدارم کرد اب بده بریم دستشویی دماغم گرفته و ... ابریزش بینی داره الانم داره بازی میکنه خوبه

معصومه جان اومدم دیگه این اشتباهو نمیکنم  ممکن بود همون لحظه سوار ماشین بشه بچه هارو ببره  ...

کار خوبی میکنی

ببین‌من تازه عروسی کرده بودم تنها تو خونه بودم ظهر هم بود..

یهو دیدم ۳ تفر مرد دارن در خونه رو با لگد و مشت محکم میزنن...هی گفتم برم باز کنم ببینم کین بعد گفتم نهههه اگ دستمالی چیزی بزارن تو دهنم‌چی وسایلام همه نو بودن.

اومدم از چشمی در نگاه کردم یهو طرف چشمی درو کند با من چشم‌تو چشم شد....سکتهههههه کردم فرار کردم رفتم تو اتاق درو قفل کردم ب شوهرم زنگ زدم..شوهرم گفت زود میام و اونم زنگ زد ب بابا و داداشم‌

هیچی دیگ مردا میگفتن یا درو بازن کن یا درو میشکنیم باز کن روی سگ مارو بالا نیار🙄🙄🙄🙄

وای یهو بابام زنگ زد من پشت درم دخترم باز کن..

یعنی نیم ساعت من وحشت کردم یخ کردم پاهام سست شد از ترس.

باز کردم درو اقاهه گفت من مامورم اینم کارتم حکم‌جلب داریم..

برو کارت شناسایی همسرتو بیار . هیچی اوردم دید مرتیکه ی اشغال نفهم اشتباهی اومده در خونه ام.😓 کوثر بابام اومد داداشم اومد آب قند درست کردن دادن بهم من عین بید میلرزیدم...بهم گفتن گریه کن بزار حالت خوب شه رنگم عین گچ شوکه بودم.

انقدر گریه کردم شوهرم اومد با داداشم افتادن ب جون مامور ک تو ناموس مارو ترسوندی اگ باردار بود چی اگ بلایی سرش بیاد چی...شمارشو گرفتن مشخصات اینا ک اگ بلایی سرم اومد ازش شکایت کنن.۳ تا مرد ازم چقدر عذرخاهی کردن وای چ فایده تا الان یکی در خونه رو میزنه من رنگم میپره

بچه ها یه کلیپ تو اینستا دیدم خانمه خبر بارداریشو به جاری برادرشوهرش داد 

برادر شوهرش چنان بغلش کرد زیر گلوشو از کنار بوسید از اون طرف جاریش رفت شوهرشو محکم بغل کرد 

شما رابطتون با بردارشوهراتون‌در چه حده ؟

صلاح مملکت خویش خسروان دانند قربونت عزیز خواهش میکنم راحت باش

ممنون ازدرکت گلی😘😘ببخس اگه ناراحت شدی ازدستم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
دلی منک ۲۰ روز پریود نشدم چای کوهی توکلیجه دم‌کردم ۲ روز خوردم یهو دیدم شروع شد🥴

من هرچی گرم میخورم هیچی.ولی زعفرونو هنوز امتحان نکردم.شاید بقول مهسا باید صبرکنم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
با دکتر مشورت کن ولی فک نکنم

باشه گلی

منک از دستگاه اصلا خوشم‌نمیاد شاید یسری ها راضی باشنا ولی ی زمانی منشی یه ماما بودم بودن کسایی ک با ...

یاخدا🥺

@141451   سلام بربهنازجان.بیمعرفت پیدات نیست.درچه حالی.بیاخبری ازخودت بده @آیشا18 &n ...

سلام دلی جونم حالت چطوره فداتبشم 🥺🫂 اتفاقاً هستم و تاپیکو میخونم ولی ی گوشه نشستم و سکوت اختیار کردم جوندل 😊😁

راستش یکم دلم گرفته بود از اینک هیچکس جز تو نگف بهناز مردی یا زنده ای ، اصن یادی ازم نکردن 🥺   

دلی جونم مرسی از محبتت جانم 💋💓🫂

@delvin7575