2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست
حالا فردا باید فردا دوباره از بدم دلم اشوبه اگه دوبرابر نشده باشه

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شما نی نی تون پسره علائمتون چی بود

بله پسره مدام گرمم می شه شبا باید پام تو ابسرد بزارم بعد بخوابم شوری و ترشی دوست دارم برعکس قبل بارداری شیرینی دوست ندارم سینه چپ از راست بزرگتره شکمم نوک تیز شده البته من تو ۵ ماهم علایم واسه شما زود از ۶ هفته شروع می شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله پسره مدام گرمم می شه شبا باید پام تو ابسرد بزارم بعد بخوابم شوری و ترشی دوست دارم برعکس قبل بارد ...

برا ما برعکسه وقتی شیرینی دوست نداریم نشون دهنده ی بارداری دختره

من سر دوتا دخترام اینطور بودم و سر پسرم نه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
من اومدم بپرسم بخاطر علایما رفتی آز که گفتی مریض شدی. عزیزم خدا برات نگهش داره😉

بله عزیزم دکترچک کرد گفت مربض نیستی پسحتما بارداری

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
بله پسره مدام گرمم می شه شبا باید پام تو ابسرد بزارم بعد بخوابم شوری و ترشی دوست دارم برعکس قبل بارد ...

خداحفظش کنه عزیزم 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
بله عزیزم دکترچک کرد گفت مربض نیستی پسحتما بارداری

الهییی، به روش جالبی خودشو نشون داده😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
خیلی اصلا حالم بدجور بود اینقدر بالا اوردم وای صبحا بدتر سرگیجه بیحالی هراز گاهی سمت چپم تیر میکشید ...

وای خدایا. استفراغ از حالا😑خیلی سختهههه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ممنونم ک دلگرمم کردین خیلی نگران بودم

برو با تو دلیت خوش باش❤

وای خدایا. استفراغ از حالا😑خیلی سختهههه

وای اصلا حالم خیلی بده اللخصوص چیزای مایع میخورم اب چای دیگ حالم بد میشه 

برو با تو دلیت خوش باش❤

خداروشکر واقعا خوشحالم انشالله خدا قسمت هرکسی منتظره و نداره بکنه 

ازمایشت و کی می خوای تکرار کنی

امروز رفتم ینی ۴۸ساعت بعد خداروشکر شده بود ۱۷۵

امروز رفتم ینی ۴۸ساعت بعد خداروشکر شده بود ۱۷۵

ای جانم. خداروشکر😍😍😍انشالا سالم و صالح باشه

وای اصلا حالم خیلی بده اللخصوص چیزای مایع میخورم اب چای دیگ حالم بد میشه  

چه جالب منم چند روز پیش اینطوری شدم. سه روز، سرم زدم خوب شدم. همه میگفتن حامله ای ولی بی بی منفی شد

چقدر برات خوشحال شدم که تو باردار هستی😍❤