2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسخه راننده سخنگو هست یعنی وقتی به عنوان راننده ثبت نام کنی اپشن هایی داره.

ولی اگه خودت بخوای جایی بدی مسیر و تو بلد بزنی بعد حرکت و بزنی مسیر و میگه اون خانومه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
نه همون اسنپی که مسیر رو نشون میده که از کدوم کوچه و خیابون باید بری....تو شهر ما تازه راه اندازی اص ...

خب اسنپ برنامس دیگه

نشون میده ولی سخنگو نیست

میخوای سخن بگه نشان یا بلد و دانلود کن 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نسخه راننده سخنگو هست یعنی وقتی به عنوان راننده ثبت نام کنی اپشن هایی داره. ولی اگه خودت بخوای جایی ...

ببین خوده اسنپه خب ولی مسیر میده که از کدوم پس کوچه بری...تو شهر ما انگار با اسنپ معمولی میان دنبالمون برا پیدا کردن ادرس داستان داریم