2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 25 پست
فدات بشم, همچنین رفتگان شمارو,میدونی چیه نمیدونم چرا همه گارد میکیرن نصب به خانواده همسر, اگه واقعا ...

قربون شما اخه میدونین من بخدا چیزی نمیگم ولی من میگم باید همیشه احتراما بین هم حفظ بشه اگرم بی احترامی میشه مثلا از سمت مادرشوهر به عروس باید معذرت خواهی کنه بنظر من ادم باید شجاعت اینو داشته باشه بپذیره اشتباهشو 

قربون شما اخه میدونین من بخدا چیزی نمیگم ولی من میگم باید همیشه احتراما بین هم حفظ بشه اگرم بی احترا ...

منم به این احترام خیلی معتقدم چون اگه احترام نباسه دیگه یعنی ته رابطه حالا هر کسی میتونه باشه, دقیقا حوفتونو قبول دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به این احترام خیلی معتقدم چون اگه احترام نباسه دیگه یعنی ته رابطه حالا هر کسی میتونه باشه, دقیقا ...

دقیقا مثلا اگه احتراما حفظ بشه خب معلومه تو اون شخصو از ته دلت دوسش داری ولی اگه نباشه خب معلومه زوری داری تحملش میکنی.منم بخدا اینجور نیستم خییلی اتفاق افتاده از طرف مادرشوهرم به من بی احترامی شده ولی من باز رفتم خونش ولی این سری تصمیم گیری برام سخت بود از طرفی منو بوسیده بود و ازهمسرم معذرت خواسته بود ولی از طرفیم بهم گفته بود کاریت نکردم میدونین ادم‌وقتی سنش میره بالاتر دیه مث قبل نیست بتونه یه سری چیزارو تحمل کنه.

دقیقا مثلا اگه احتراما حفظ بشه خب معلومه تو اون شخصو از ته دلت دوسش داری ولی اگه نباشه خب معلومه زور ...

شک ندارم مادرشوهرت پیر هست و احتمال زیاد مادرشوهرش اذیتش کرده, سواد درست نداره خوبی کردنو از جایی یاد نگرفته رفتار درستو کسی بهش یاد نداده کتاب نخونده , همه تلاشش بچه بزرگ‌کردن بدون معلومات بوده, اینطوری  پذیرش رفتارش واست اذیت کننده نیست

شک ندارم مادرشوهرت پیر هست و احتمال زیاد مادرشوهرش اذیتش کرده, سواد درست نداره خوبی کردنو از جایی یا ...

اره خب ولی پیر نیست ۵۵سالشه اره خب منم گاهی به اینا فکر میکنم بنظر من ادما اگه یاد بگیرن از کسی انتظاری نداشته باشندهیچوقت به مشکل بر نمیخورن خودمم میگم.

اره خب ولی پیر نیست ۵۵سالشه اره خب منم گاهی به اینا فکر میکنم بنظر من ادما اگه یاد بگیرن از کسی انتظ ...

من مادرشوهرم ٨٠ سالشه تحصیلکرده باورت نمیشه از من غرتی تره همیشه خدا با دوستاش بیرونه این زن ی ماکارونی بلده ی ابگوشت 😂😂😂 گاهی تیکه میندازه که همسرم میگه باز دیونه شدی من دعواش میکنم بیخیال بزار بگه 😂😂😂😂 البته جلو‌ خودش نمیگم روش بلز بشه ها

ووییی چ  باحاله خوشبحالش😂😂

منم همیشه میگم کاش پیر شدیم اینجوری پیر بشیم, لعنتی خیلی ددریه, ی مدت دستش درد گرفته بود نمیتونست رانندگی کنه هرروز پیاده بیرون بود 😂😂😂😂 میخایم بریم رستپان زنگ میزنه از مامانش میپرسه😂😂😂

منم همیشه میگم کاش پیر شدیم اینجوری پیر بشیم, لعنتی خیلی ددریه, ی مدت دستش درد گرفته بود نمیتونست را ...

الهییی چ باحاله اره واقعا هرازگاهی میکم یعنی ماها۸۰سالکیو میبینیم هیچ