دوستان یه راهنمایی میخواستم مادرشوهرم با منو همسرم سه ماه پیش بحث داشت به منو همسرم بی احترامی کرد سره همینم نمیرفتیم خونش تقریبا سه ماه بعدش مادرشوهرم منو دید صورتمو بوسید ولی بهم گفت منکه به تو کاری نکردم تو چرا نمیای. زنگ نمیزنی درحالیکه به منم بی احترامی کرده بود ولی صورت همسرمو بوسید وازش معذرت خواهی کرد که ناراحتش کرده حالا من چ کنم برم خونش یانه؟
تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
عزیزم چیزی نمیگم کمیگمبه من گفت من به تو کاری نکردم یعنی متوجه رفتار زشتش بامن نیست
شایدم هست نمیخاد بیشتر از این غرورشو جریهه دار کنه,, از دلتنگی اومده معذرت خواهی , ولی اگه واقعا رفتارشو اصلاح کرده شمام نادیده بکیرین, بهر حال ی سنی ازش گذشته از جایی یاد نگرفته کسی یادش نداده, مدرسه نرفته
باشه ممنون ولی معلومه خودت احتمالا خواهرشوهریا از واکنشت معلوم بود مجردم هستی
نه عزیزم متاهلم , به روح داداسم اگه کاری به کار زن داداشم داشتم من حتی همون سالی ی بارم خونشون نمیرم,,همیشم تشویق میکردم پیشرفت کنه , خواهر شوهرم دارم اونم حالا کاری به کارم نداره
خدارحمت کنه داداشتونو عزیزم اخه خیلی تند واکنش نشون دادی گفتمحتما خواهرشوهری و مجردی درکی از عروس ن ...
فدات بشم, همچنین رفتگان شمارو,میدونی چیه نمیدونم چرا همه گارد میکیرن نصب به خانواده همسر, اگه واقعا بدن دلیل رفتو امد نیست همون پسرشون بره ,اگه به عنوان انسان کسی لایق رفتو امد باشه که خیلیم عالی اگرم نه که من مادر خودمم باشه باهاش برخورد میکنم