2777
2789

سنتی یعنی خانواده آشنا کسی معرفی کرده باشه خاستگاری وایناو.. ،، مجازی یعنی تو فضای مجازی هر جایی هرنوعش.. کدوم مورد بوده فقط اونهاییکه ازدواج کردن جواب بدن،،، اونایی که رلن جواب ندن 🙃🙃

تعداد رای : 25
نظرسنجی
سنتی
8
32%
مجازی
1
4%
ازدواج نکردم
8
32%
دیدن پاسخ
8
32%
خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج مجازی اسمش ازدواج سفیده که البته از جمله ازدواج های ناموفقه

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
واسه اونهاییکه ازدواج کردن گذاشتم 

🥲خب یسریا دوست بودن وازدواج کردن

خودم تومجازی اشنا نشدم

ولی دوست بودم ازدواج کردم

این گزینه گشتم پیدانکردم😆

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

ازدواج مجازی یه جورایی سنتیه و خیلیییی سنتی 

چون میری دیدن کسی ک واسه اولین بار قرار باهاش گذاشتی 

ریسکش بالاست و ممکنه تو توی مجازی با صد نفر به تفاهم نرسی 

بعد اینکه اینجوری نیس بگی اشکال نداره یه مدت میذارم برا آشنایی خوشم نیومد کات ممکنه وابسته شی و دچار انتخاب اشتباه 

به نظر من اگ تو اجتماع و محیط کاری دانشگاه و اینجور جاها بهتره 

چون یه حداقل شناختی ازش داری و بیشتر آشنا میشی

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
🥲خب یسریا دوست بودن وازدواج کردن خودم تومجازی اشنا نشدم ولی دوست بودم ازدواج کردم این گزینه گشتم ...

آها راس میگی فکر کنم کلا مجازی خیلی نادره فقط در حد چته رابطشون به ازدواج نکشیده 

تو اینستا باهم آشنا شدیم تو یه شهر بودیم شیش سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم

چه خوب😍😍

آها راس میگی فکر کنم کلا مجازی خیلی نادره فقط در حد چته رابطشون به ازدواج نکشیده 

🤭🤭🤭اره مجازی زیاد ندیدم به ازدواج برسه ولی یکی توسایت یبار به چشمم خورد که گفته بود مجازی ازدواج کرده

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
🤭🤭🤭اره مجازی زیاد ندیدم به ازدواج برسه ولی یکی توسایت یبار به چشمم خورد که گفته بود مجازی ازدواج ...

واسم سواله طرز فکرم این بوده الان خیلی ها تو مجازی آشنا میشن ازدواج میکنن ولی فکرم اشتباهه ازدواج مقوله پیچیده ایه🤣🤣🤦‍♀️

واسم سواله طرز فکرم این بوده الان خیلی ها تو مجازی آشنا میشن ازدواج میکنن ولی فکرم اشتباهه ازدواج مق ...

خیلی پیچیده ستت دقیقاا😂😂😂