2777
2789
من. مات نیست. چربِ بیشتر.

آخه من دیدم دوستم زد مات بود و موندگار، خوشم اومد گرفتم الان میبینم چربه و زود پاک میشه اصلا رو لب قشنگ  نمیشه گفتم شاید فاسده 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاسد که نیست ولی شاید فیک باشه. چند گرفتی ؟ من دو سال پیش گرفته بودم ۱۵۰ ولی از دی.جی نه

۴۰۰ بود داد ۳۹۰ ، نه اصلا فیک نمیاره همیشه  ازش لوازم آرایش میخرم راضی ام، ولی خیلی خورد تو ذوقم چون خیلی چربه و زود کمرنگ شد. مخصوصا دور لبم ، واسه شما هم اینطوره؟ در کنارش از رژ ۲۴ ساعته یا خط لب استفاده میکنی؟

۴۰۰ بود داد ۳۹۰ ، نه اصلا فیک نمیاره همیشه  ازش لوازم آرایش میخرم راضی ام، ولی خیلی خورد تو ذوق ...

من که دادم دوستم.چون واقعا از چرب بودن رژ بدم میاد الان از تینت استفاده میکنم. خیلی راضی ام

من که دادم دوستم.چون واقعا از چرب بودن رژ بدم میاد الان از تینت استفاده میکنم. خیلی راضی ام

منم اصلا خوشم نیومد کاش ی برند دیگه میگرفتم. واقعا فکر کردم فاسده از بس چرب و سنگینه 

منم اصلا خوشم نیومد کاش ی برند دیگه میگرفتم. واقعا فکر کردم فاسده از بس چرب و سنگینه 

تینت اتود هوس خوب بود قیمتش اقتصادیه و رنگ صورتی و قرمزش خیلی جذابه. من یک سال پیش گرفتم ۲۱۰

تینت اتود هوس خوب بود قیمتش اقتصادیه و رنگ صورتی و قرمزش خیلی جذابه. من یک سال پیش گرفتم ۲۱۰

حتما امتحانش میکنم،  خیلی لطف کردی راهنماییم کردی عزیزم ممنون🌹🌹🌹