2777
2789
عنوان

حاجت روایی

199 بازدید | 33 پست

سلام لطفا کسایی که اعتقاد ندارن لطف کنن و پست منفی نذارن ....سوالم اینه دوستان کیا از نامه نوشتن به فرشته ها جواب گرفتن یا معجزه دیدن ؟؟میشه توضیح بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از توسل به ائمه  ودعا کردن بعد ازسالها حاجت گرفتم   خدا راشکر     ازهمه ی دوستانی که برام دعا کردن سپاسگزارم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

فرشته ها نه ولی خدا و ائمه می نویسم

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
تاحالا نشنیدم...ولی برام جالب بود

اینجوریه که برای مثلا یه حاجتت برای فرشته خودت یا هرکی که مدنظرته نامه مینویسی تا واسطه ای بشه ان شاالله برای رسیدن به حاجتت

تو سه روز چطور ۱۴ هزار تا صلوات میفرستی آفرییین

روزی پنج هزارتا

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
من خواستم و رو برگ بو نوشتم. شمع روشن کردم اون برگ بورو با نمک دریا شارژ کردم بعد با شمع سوزوندم. ...

عه من باز شنیدم رو کاغذ مینویسن و میسوزونن بعدش میریرن تو آب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز