2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 33 پست
روزی ۵۰۰ تا خودش خیلی چه برسه به ۵۰۰۰ چقدر وقت میذارید؟!

برای هر هزارتا یک ساعت

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واسطه نه. شما ازین طریق ب کاینات دستور میدی

ولی میگن اگر با تندی و دستور دادن باشه جواب نمیگیری باید با سپاس از خدا و تشکر از کمک اون فرشته بنویسی در جهت صلاح همگان اگر بود جواب میگیریم

ولی میگن اگر با تندی و دستور دادن باشه جواب نمیگیری باید با سپاس از خدا و تشکر از کمک اون فرشته بنوی ...

بله.

منظور از دستور القا کردنه.

من ب شمع و ضمیر ناخوداگاهم قیل خواب ایمان دارم

من خواستم و رو برگ بو نوشتم. شمع روشن کردم اون برگ بورو با نمک دریا شارژ کردم بعد با شمع سوزوندم. ...

خواستتون رو به چه شکلی مینویسید؟

مینویسید خداروشکر که چهره زیبایی دارم یا مینویسید فرشته من چهره ی زیبا میخوام

چطوری باید بنویسیم

نام کاربریم و .. رد گم کنیه، واقعی نیستن..!
من از توسل به ائمه  ودعا کردن بعد ازسالها حاجت گرفتم   خدا راشکر     ازهمه ...

چیکار کردی که رسیدی؟

چیا خوندی ؟! چه دعاهایی کردی؟

الان رسیدید راضید !؟ حاجتتون چیبود؟!خیلی غیرممکن بود؟

نام کاربریم و .. رد گم کنیه، واقعی نیستن..!
خواستتون رو به چه شکلی مینویسید؟ مینویسید خداروشکر که چهره زیبایی دارم یا مینویسید فرشته من چهره ی ...

نه .

اونی ک شما میگی شکرگذاریه.

من تو ماه نو اول پاکسازی میکنم با دود کردن رزماری.بعد رو بزگ بو مینویسم مثلا برگشت فلانی.مثلا خرید ماشین.هر خواستع رو ی برگ بو.

بعد اونو‌میسوزونم با شمع. خاکسترشو ب باد میدم

چیکار کردی که رسیدی؟ چیا خوندی ؟! چه دعاهایی کردی؟ الان رسیدید راضید !؟ حاجتتون چیبود؟!خیلی غیرممک ...

نذر صلوات  توسل به ائمه    اره خداراشکر راضیم  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد