2777
2789

الان حالم خیلی بده دارم گریه میکنم ، کسی رو جز شماها ندارم ، بیاید حرفای خنده دار و سرگرم کننده بزنیم باهم🥲🤍

🎀✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز دختر ۷ ساله ام بهم گفت مامان معنی اسمت چیه گفتم یعنی پاکدامن

رفت یه دور زد فکراشو کرد اومد گفت مامان تو واااقعا پاکدامنی چون دامنتو همیشه پاک میکنی و تمیزه 😌😌😌

لرزش دهخدا رو قشنگ حس کردم 😶😶😂😂😂😂😂

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

من خیلی سوتی میدم خیلی خیلی ولی یادم نیست الن ولی بزار  جک بگم برات،

یه خیار بایه خیارشور راه میرفته بش میگفتن این کیه میگه خوار ترشیدم ، ی مرده میخوره ب نرده برنمیگیرده بیهوش میشه😆 ایخدا خیلی لوس بی نمکم ولی  خومیخام بخندونمت نمیدونم چجوری 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

همین امروز مامانم داشت رو اینستا کلیپ یه گربه رو می دید که صدای میو میوشو با یه برنامه ای شکل اهنگ دراوردن بعد خیلی احساسی میو می خوند. مامانم فکر کرد واقعا گربهه داره می خونه داشت قربون صدقش می رفت.

گفتم مادر من گربست بلبل نیست که آواز بخونه

🌻💜🌻💜🌻

عيد امسال منو همسرم اخر شب رفتيم يه شامى بخوريم و از خلوتى تهران لذت ببريم تو خيابونا،

بعد من هميشه تابلوهاى تبليغاتى شهر و نگاه ميكنم، 

دوتايي داشتيم بلند آهنگ ميخونديم،

من يه تابلو جذاب ديدم تبليغ يه شكلات و بيسكوئيت جديد بود

بدون فكر گفتم ااا چه اسم شيكى داره و بلند خوندم saltan kamtan

همسرررم پارررررررره شد گفت نازى نوشته سالِتان ، كامِتان شيرين🙉🙉🙉🙉

و من خودم جرررر خوردم و بدجنس همه جا تعريف كرد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️سوژه همه شد 😢🙉🙉🙉🙉

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

از کنکورم بگم که خواستم ب ...شاشم یا اولین قرارمو بگم که نشستم رو گوشیش از استرس و کوری😂😒

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒