می خوام سر به بیابون بذارم.. داری با طرف حرف میزنی انگار چسب زدنش به گوشی به زحمت سرش و بلند میکنه نگاهت می کنه و ادا در میاره که یعنی حواسم با توئه😐... تو تاکسی نشستی هر 4 نفر سرشون تو گوشیه یا دارن ور ور می کنن یا سیم هندزفری تو گوششونه...و توهم میزنن که بقیه صداش و نمیشنون...😕 پسر بچه ازت آدرس پرسیده داری جوابش و میدی وسطهای صحبتت سیم میذاره تو گوشش و سرش و تکون میده و میره...😡 تو مهمونی میری همه سرشون تو گوشیه... چقدر بدم میاد من از این حالت ها...
وای وای داداش منو بگو. هرجا میره این گوشیش دستشه. اعصاب و روان منو بهم ریخته بخدا
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
وای پفک نمکی دلم خاستت..از کجا گیرت بیارم همه مغازه هام این وقته شب بستس
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
منم شوهرم میاد میره تو گوشیش بعد حال نداره برامن یه کار کوچیک بکنه یا حرف بزنه باهام. لعنت بهشون
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....