می خوام سر به بیابون بذارم..
داری با طرف حرف میزنی انگار چسب زدنش به گوشی به زحمت سرش و بلند میکنه نگاهت می کنه و ادا در میاره که یعنی حواسم با توئه😐...
تو تاکسی نشستی هر 4 نفر سرشون تو گوشیه یا دارن ور ور می کنن یا سیم هندزفری تو گوششونه...و توهم میزنن که بقیه صداش و نمیشنون...😕
پسر بچه ازت آدرس پرسیده داری جوابش و میدی وسطهای صحبتت سیم میذاره تو گوشش و سرش و تکون میده و میره...😡
تو مهمونی میری همه سرشون تو گوشیه...
چقدر بدم میاد من از این حالت ها...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه برنامه که زندگی ها چرا سرد شده,چرا خیانت زیاد شده,میگفت وقتی مرد یا زن دلگرمی تو خونه نداشته باشن همش تو دنیای مجازی هستن,وقتی من سرگرم گوشی باشم اصلا وقت صحبت کردن با شوهرم ندارم,گفت بدون این برنامه ها میشه زندکی کرد ولی بدون خانواده نمیشه
ارتا به نظرت با حرف با دعوا با زبون خوش و قهر و... درست میشه؟ همرو امتحان کردم جز تلافی که فقط همین مونده. از فردا مثل خودش سرم تو گوشی جواباشم با اره یا نه میدم. شاید حقش تلافی باشه
مثلا گفت زنی که تا نصف شب سرش تو گوشی هست اصلا صبح نمیتونه با همسرش درست صحبونه بخوره,یا مردی که سرش مدام تو.گوشی هست اصلا نمیتونه به حرفای زنش گوش بده
مامان کیان. از راه درستش نرفتی مطمینن. هیچی با دعوا درست نمیشه. من شوهرم تا گوشی میگیره دستش میرم باش ور میرم خودمو میمالم بهش. میکم این یکمم که خونه ایی گوشی دستته. ییا اهنک میزارم یا یه مسله میام ازش میپرسم اخه درس میخونم. خلاصه سرگرمش کن فقططططط با زبون خوش. قدیمیا میکن زبون خوش مار و میکشه بیرون. پس دعوا و کم محلی فایده نداره.