2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 35 پست
بی بی چک روژان گرفتم مدیکور گیرم نیومد روژان چطوره؟ امشب بزنم؟

بزن عزیزم هفت روز گذشته اگه هم تحمل داری فردا صبح بزن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بزن عزیزم هفت روز گذشته اگه هم تحمل داری فردا صبح بزن

زدم ی خط خیلی کمرنگ قسمت cافتاد و خطt پخش شده بود بعد همونی که پخش شده بود از بین رفت بنظرت دوباره کی بزنم یکی گفته بود ۱۰ روز از پری روژان معتبره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم ی خط خیلی کمرنگ قسمت cافتاد و خطt پخش شده بود بعد همونی که پخش شده بود از بین رفت بنظرت دوباره ک ...

خب بذار ده روز بشه 

ببین مدیکور پیدا نمیکنی

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خب بذار ده روز بشه  ببین مدیکور پیدا نمیکنی

آره می‌خوام همین کار رو بکنم اصلا می‌خوام بذارم ۱۱ روز بشه 

متاسفانه فکر نکنم گیرم بیاد فعلا همین رو استفاده میکنم اگر نتیجه نگرفتم یا گرفتم میرم آزمایش میدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم شما وقتی این تاپیکو زدی باردار بودی؟

نه عزیزم امسال باردار شدم الان هفته هفتمم بیا تاپیک های قبلم عکس بی بی هارو گذاشتم ببین سوالی داشتی اونجا درخدمتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم سونوی شکمی هم انجام دادید؟ یا هنوز زوده

والا هنوز نرفتم دوروز هست لگن درد شدم کمی میزنه به کمرم اینقدر میترسم😭

بی بی براتون مثبت شد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا هنوز نرفتم دوروز هست لگن درد شدم کمی میزنه به شکمم اینقدر میترسم😭بی بی براتون مثبت شد؟

ای خدا اانشالله که چیزیتون نیست

نه نشده من اگه باردار باشم الان باید حدود ۱۱ هفته باشه ولی هیچ تستی مثبت نمیشه پریود هم نمیشم تست مدیکور و روژان زدم شما چه مارکی زدید؟

ای خدا اانشالله که چیزیتون نیستنه نشده من اگه باردار باشم الان باید حدود ۱۱ هفته باشه ولی هیچ تستی م ...

مدیکور 

روژان 

مدی هلث

هرسه مثبت عزیزم باردار باشی در ثانیه مثبت میشه نرفتی دکتر؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مدیکور روژان مدی هلثهرسه مثبت عزیزم باردار باشی در ثانیه مثبت میشه نرفتی دکتر؟

شما با ادرار صبح زدید همه رو؟ و اینکه چند روز بعد موعود زدید؟

سونو شکمی رفتم گفت چیزی دیده نمیشه هیچ علائمی هم ندارم پریود هم نمیشم هرچی دمنوش قائده اور هم میخورم بی فایدس

شما با ادرار صبح زدید همه رو؟ و اینکه چند روز بعد موعود زدید؟سونو شکمی رفتم گفت چیزی دیده نمیشه هیچ ...

نه شب هم زدم هم نشون داد یکی یک روز بعد موعود صبح زدم زیر ۵ دقیقه مدی هلث

یکی دیگه سه روز بعد موعد شب زدم زیر یک ساعت هاله انداخت صبح دوباره از همون مارک زدم زیر ۱۰ دقیقه هاله انداخت اینا روژان بودن

دوتا هم مدیکور ۹ روز بعد از تاخیر یکی شب زدم زیر ۳ دقیقه هاله افتاد یکیش هم صبح زیر ۱ دقیقه پررنگ شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه شب هم زدم هم نشون داد یکی یک روز بعد موعود صبح زدم زیر ۵ دقیقه مدی هلثیکی دیگه سه روز بعد موعد شب ...

مرسی عزیزم اره عکس بی بی چک هاتونو دیدم انشالله که بچه تون سالم و صحیح به دنیا بیاد و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه برای منم دعا کنید که باردار نباشم 🫠🤍

مرسی عزیزم اره عکس بی بی چک هاتونو دیدم انشالله که بچه تون سالم و صحیح به دنیا بیاد و زیر سایه پدر و ...

عزیزم ممنونم خیلی برام دعا کن که محتاجم🥲

نیستی گلم مطمعن باش ولی برو دکتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40