2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان چطوره؟

2009 بازدید | 35 پست

خانما مارک روژان چطوره  ؟

خریدم نمیدونم چطوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مثبتش که صورتی واضح بشه درسته 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیکور عالیه

روژان چطوره مدیکور گیرم نیومد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

من پنج روز از موعدم گذشته بی بی چک نشون میده؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من پنج روز از موعدم گذشته بی بی چک نشون میده؟

علائمت چیه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روژان چطوره مدیکور گیرم نیومد

روژانم خوبه 

من بارداری اولم مدیکور زدم یه روز بعد موعد نشون داد 

ولی  بارداری دومم روژان و ده روز بعد زدم مثبت شد

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مدیکور عالیه

خییییلی زود نشون میده مدیکور!

واسه من با بتای ۲۰ خط صورتی واضح افتاد!

۸ روز بعد این که مثبت شد تیتر دادم ۳۰۰ بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
علائمت چیه.

فقط پریود نشدم😐

۶ماهه زایمان کردم میترسم باردار باشم

روژانم خوبه  من بارداری اولم مدیکور زدم یه روز بعد موعد نشون داد  ولی  بارداری دومم ...

مرسی من ۷ روز گذشته 

قسمت راست شکمم حالت گرفتگی میشه حالت تهوع دارم سرگیجه نمیتونم روی شکم بخوابم گاهی اوقات هم زیر شکمم گرفتگی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی من ۷ روز گذشته  قسمت راست شکمم حالت گرفتگی میشه حالت تهوع دارم سرگیجه نمیتونم روی شکم بخو ...

احتمالا بارداری 

حالا بی بی چک بزن ببینم

احتمالا بارداری  حالا بی بی چک بزن ببینم

ممنونم میترسم منفی شه حاضرم باردار باشم ولی هورمونام باز بعد از یک سال دکتر رفتن و خوب شدن بهم نریخته باشن😔

حس میکنی باردارم با علائمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم میترسم منفی شه حاضرم باردار باشم ولی هورمونام باز بعد از یک سال دکتر رفتن و خوب شدن بهم نریخت ...

اره عزیزم 

چرا بی بی چک نمیزنی زودتر

اره عزیزم  چرا بی بی چک نمیزنی زودتر

بی بی چک روژان گرفتم مدیکور گیرم نیومد روژان چطوره؟

امشب بزنم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40