2777
2789

با مردی که خونه نزدیک مادرش داره یا تو یه ساختمونه ازدواج نکنید بخدا زندگیتون خراب میشه مادرشوهر من سر کوچمونه کل فک و فامیلشونم تو محل من تا سر کوچه میرم ده نفرو میبینم که میپرسن کجا میری فلان حالا اینا هیچ .شوهرم روزی سه بار می‌ره خونه ننش من باردار غذا درست میکنم می‌ره اونجا میخوره هر چی بشه دعوا کنیم اونا خبر دارن جایی بریم میفهمن دم به دقیقه ور دل مادرشه 

می‌ره اونجا با برادرخواهراش بگو بخند می‌کنه میاد خونه دیگه حوصله نداره.نود درصد دعواهامون دلیلش نزدیک بودنه دیگه من کم آوردم توروخدا شما اشتباه منو نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط؛ دوری و دوستی ..

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
چرا همه از مادر شوهرا بدشون میاد...مامان منم از مامان بزرگ پدریم بدش میاد ب شدتتت

ببین تاثیری که مادرشوهر رو زندگی آدم میزاره احدی نمیتونه بزار من کشیدم که میگم

عزیزم کاملا موافقم با حرفت  کلا با خانواده شوهر حالا چه خوب چه بد،دوری و دوسته

اره بخدا من دیوونه شدم تا یه چیز میشه قهر می‌کنه میپره می‌ره خونه مامانش

همه اینو میگن .

حتی اونایی که مادرشوهرشون مهربونه و کاری بهش ندارن 

اینارو میگن . میگن پیش و کنار مادرشوهر نرید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

با سیاست و مهربونی اول شوهرتو خر کن باهاش خوش اخلاقی کن بعد ب رو مخش ک خونه ایراد داره ک عوض کنی خون ...

خیلی میگم بخدا بهش پسر دوساله دارم یکی هم باردارم خیلی وابسته شده شرایطم داره واسه جابه جایی ولی نمیکنه