msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 عنوان بیبی چک 171 بازدید | 13 پست سلام خانوما کسی تا حالا بیبی چک مارک مدیکور واسش هاله ضعیف انداخته و باردار بوده؟؟ شنیدم این مارک هاله زیاد میندازه و مثبت کاذب زیاد داره تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 1402/03/10 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 سلام دوست عزیزدوباره با یکی دیگه امتحان کنیدولی وقتی هاله میندازه ۸۰درصو احتمال باردادی هست.اخه بتا چیزی نیست که توی ادرار الکی وجود داشته باشه دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 چقد اشتباه تایپی داشتم😂 دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 سلام دوست عزیز دوباره با یکی دیگه امتحان کنید ولی وقتی هاله میندازه ۸۰درصو احتمال باردادی هست.ا ... نمیدونم والا مدیکور میگن مثبت کاذب زیاد داره دفعه قبلی بیبی مارک ویتاساین با همین هاله باردار بودم تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 نمیدونم والا مدیکور میگن مثبت کاذب زیاد داره دفعه قبلی بیبی مارک ویتاساین با همین هاله باردار بودم از من میشنوید من میکم باردار هستناز ته ته قلبت همین الان واسه منم دعای خیر کن.دعا کن من هم مجدد طعم شیرینشو بچشممن به دعای زن باردار ایمان دارم دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 یه سوال چجوری بیبی ۰ک میزنید سواله برام متاهل که شدی یاد میگیری😂 تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 از من میشنوید من میکم باردار هستن از ته ته قلبت همین الان واسه منم دعای خیر کن.دعا کن من هم مجدد ... ان شاا... که باشم دفعه قبلی سقط شد😓😓😓 واست از ته قلبم دعا میکنم که دوباره مامان بشی🌹 تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 ان شاا... که باشم دفعه قبلی سقط شد😓😓😓 واست از ته قلبم دعا میکنم که دوباره مامان بشی🌹 قلبت پر از نور و شوق و امید باشه دوست نازنینممطمین باش این یکی به لطف خداوند واست می مونه و به سلامت بغلش میکنیچه روز قشنگیم هست روز تولد امام رضاستاسم دعا کن عزیزم خداوند منو لایق دختری زیبا بکنه دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 قلبت پر از نور و شوق و امید باشه دوست نازنینم مطمین باش این یکی به لطف خداوند واست می مونه و به سلا ... دقیقا امروز به خاطر همین تست زدم که اگه مثبت شد امام رضا بهم هدیه داده ان شاا... که خدا بهت یه دختر خوشگل بده🌹 تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shampal20877 عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 دقیقا امروز به خاطر همین تست زدم که اگه مثبت شد امام رضا بهم هدیه داده ان شاا... که خدا بهت ی ... مچکرم عزیزمبهت تبریک میگم😍 دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
msadeq مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4891 مچکرم عزیزم بهت تبریک میگم😍 ممنون ان شاا... همینطور که تو میگی باردار باشم تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️