2777
2789
عنوان

بیبی چک

167 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کسی تا حالا  بیبی چک مارک مدیکور واسش هاله ضعیف انداخته و باردار بوده؟؟ 

شنیدم این مارک هاله زیاد میندازه و مثبت کاذب زیاد داره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

سلام دوست عزیز

دوباره با یکی دیگه امتحان کنید

ولی وقتی هاله میندازه ۸۰درصو احتمال باردادی هست.اخه بتا چیزی نیست که توی ادرار الکی وجود داشته باشه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز دوباره با یکی دیگه امتحان کنید ولی وقتی هاله میندازه ۸۰درصو احتمال باردادی هست.ا ...

نمیدونم والا مدیکور میگن مثبت کاذب زیاد داره دفعه قبلی بیبی مارک ویتاساین با همین هاله باردار بودم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نمیدونم والا مدیکور میگن مثبت کاذب زیاد داره دفعه قبلی بیبی مارک ویتاساین با همین هاله باردار بودم

از من میشنوید من میکم باردار هستن

از ته ته قلبت همین الان واسه منم دعای خیر کن.دعا کن من هم مجدد طعم شیرینشو بچشم

من به دعای زن باردار ایمان دارم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
یه سوال چجوری بیبی ۰ک میزنید سواله برام

متاهل که شدی یاد میگیری😂

از من میشنوید من میکم باردار هستن از ته ته قلبت همین الان واسه منم دعای خیر کن.دعا کن من هم مجدد ...

ان شاا... که باشم دفعه قبلی سقط شد😓😓😓 

واست از ته قلبم دعا میکنم که دوباره مامان بشی🌹

ان شاا... که باشم دفعه قبلی سقط شد😓😓😓  واست از ته قلبم دعا میکنم که دوباره مامان بشی🌹

قلبت پر از نور و شوق و امید باشه دوست نازنینم

مطمین باش این یکی به لطف خداوند واست می مونه و به سلامت بغلش میکنی

چه روز قشنگیم هست روز تولد امام رضاست

اسم دعا کن عزیزم خداوند منو لایق دختری زیبا بکنه 

قلبت پر از نور و شوق و امید باشه دوست نازنینم مطمین باش این یکی به لطف خداوند واست می مونه و به سلا ...

دقیقا امروز به خاطر همین تست زدم که اگه مثبت شد امام رضا بهم هدیه داده 

ان شاا... که خدا بهت یه دختر خوشگل بده🌹

دقیقا امروز به خاطر همین تست زدم که اگه مثبت شد امام رضا بهم هدیه داده  ان شاا... که خدا بهت ی ...

مچکرم عزیزم

بهت تبریک میگم😍

مچکرم عزیزم بهت تبریک میگم😍

ممنون 

ان شاا... همینطور که تو میگی باردار باشم