2777
2789
عنوان

دعوابچگانه

152 بازدید | 30 پست

سلام پسرم و خواهرزاده م چهارسالشونه خیلی همو دوست دارن طوری که موقع خدافظی فقط گریه و اتصال خوردی . هم بازی آن دیشب اینا تو اتاق بودن و‌ما تو پذیرایی خلاصه دعواشون میشه خواهرزاده م یک اعصاب بازی رو میزنه تو سرش بعدش یک کوچولو خراش و خون مارفتبم و من آب زدم و خونا جلوش گرفته شد . من گفتم شوهرم الان دعوا راه میندازه ولی چیزی نگفت بعد تو ماشین موقع برگشت گفت بیشعور با چی زده بود که خون آمد. این موقع یا همون موقع ها باید چکار کنم . شما چی میگید 

میگفتی بچن 

همدیگه رو میزنن 

باید بیشتر هواسمون باشه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید یه مدت کمتر برین یا میرین بدون بچه برین فاصله بیفته بینشون بهتر شن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
میگم بچه ن ..دعوا میکنن بی شعورم اون کسیه که دعوای بچه هارو جدی میگیره

چند شب پیش رفته بودیم پارک 

تو سرسره پسر جاریم سرخورده رو سر پسرم 

پسرمم بعدش هل داده چشم اون خورده به بغل سرسره اندازه ی نوک انگشت کبود شده 

همونجا من پسرمو دعوا کردم پسر جاریمم بوس کردم و از دلشون درآوردم 

اما دیشب مادرشوعرم میگه دوشبه ازذفکر پسرت نمیخوابم اگه بزنه بلایی سر بچه ها بیاره جواب پدرمادراشونو چی بدم 

😐😐

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چند شب پیش رفته بودیم پارک  تو سرسره پسر جاریم سرخورده رو سر پسرم  پسرمم بعدش هل داده چش ...

دقیقا منم از حرف بقیه . مادرشوهرم خود پسرم میوفته گردن پسرخاله ش میندازه میگه چقدر بچه مو‌ اذیت می‌کنه این بچه همش جلوی شوهرم میگه 

چند شب پیش رفته بودیم پارک  تو سرسره پسر جاریم سرخورده رو سر پسرم  پسرمم بعدش هل داده چش ...

خیلی حرف زشت و سنگینیع..اگه اون بچه ی دخترته..پسرشمام نوه ی پسریشه چجور با این حرفا دل عروس بنده خدارو میشکونن..چرا فکر میکنن نوه ها باهم فرق دارن چرا فک میکنن داماد واسع آدم میمونه اما عروس نه!واقعا متاسفم واسه این مغزهای پوسیده

پسر منم۴/۵سالشه وشیطونه

نه خیلی البته

خب بچس دیگه‌ 

چن‌وقت پیش خواهر شوهرم میگفتش دوسال دیگه بره مدرسه هرروز از مدرسه میخوانت🤦🏻‍♀️

حالا یه پسر ۱۰ساله داره بییییی ادب بی ادبا

دوسه سالش ک بود به هممون میگفت ک*و*ن*ی

باید یه مدت کمتر برین یا میرین بدون بچه برین فاصله بیفته بینشون بهتر شن

موافقم . الان گفتم امروز خونه باشم . البته صبح مهدکودک هم باهمن ولی خواهرزاده م نیامده پسرم تنها رفته 

خیلی حرف زشت و سنگینیع..اگه اون بچه ی دخترته..پسرشمام نوه ی پسریشه چجور با این حرفا دل عروس بنده خدا ...

نه جفتشون نوه ی پسریه 

پسر جاریم بود که ۵سالشه پسر من ۹سالشه 

من خودمم خیلی ناراحت شدم زیر چشمش کبود شده بود 

ولی واقعا مادرشوهرم حرفش خیلی زیاد زشت بود بخدا اصلا نفهمیدم چی بگم 

گفتم خب بچه ان همه بچه ها واسشون پیش میاد 

که برگشت گفت نه اینجوری پسرت خیلی بی ادب شده و فلان چرا یادش نمیدی نصیحتش نمیکنی 

منم گفتم حرف فایده نداره از باباش یاد میگیره

خیلی حرف زشت و سنگینیع..اگه اون بچه ی دخترته..پسرشمام نوه ی پسریشه چجور با این حرفا دل عروس بنده خدا ...

مغز پوسیده ست منکه داغونم با این حرفا با مقایسه های مادرسوعرم با دلسوزی های الکیش