2777
2789
عنوان

دعوابچگانه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست
پسر منم۴/۵سالشه وشیطونه نه خیلی البته خب بچس دیگه‌  چن‌وقت پیش خواهر شوهرم میگفتش دوسال دیگه ...

وای از این آدما که خودشون عیب ولی همش عیب بقیه رو میگن حرصصص میخورم 

پسر منم۴/۵سالشه وشیطونه نه خیلی البته خب بچس دیگه‌  چن‌وقت پیش خواهر شوهرم میگفتش دوسال دیگه ...

خب بچه هامون شر باشن گناه نکردیم که

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم . الان گفتم امروز خونه باشم . البته صبح مهدکودک هم باهمن ولی خواهرزاده م نیامده پسرم تنها رفت ...

من دوباره پسرمو میذارم پیش باباش میرم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چقد بد میگن این آدما اصلا نمیدونن چی دارن میگن 

بخدا پسراش بالای سی سال سنشونه بارها باهم دعوا کردن طوری زدن به بیمارستان رفتن 

الان واسه من درس ادب میدن

خوب جواب دادی..اما پسرتون تقریبا عاقل شده بیشتر باید باهاش صحبت کنید.فکر کردم جفتشون ۵.۶ سال ن

چون پسرم بزرگتره این جوری گفت 

چند بارم گفت که واسه من فرقی ندارن 

من خودمم میبینم بچمو تو خونه باهاش حرف میزنم اما خب از حرفش ناراحت شدم

خدا حفظشون کنه .این وسط آدم بزرگا امتحان میشن

واقعا

اصلا این خواهر شوهرمن عادتشه خودشو همیشه میندازه وسط بچه ها

خیلیم حرف میزنه🤦🏻‍♀️

ینی بچه دست کنه تو دماغش راه میره وبه همه میگه اییییییی فلانی دسش تو دماغش بوده 

واقعا اصلا این خواهر شوهرمن عادتشه خودشو همیشه میندازه وسط بچه ها خیلیم حرف میزنه🤦🏻‍♀️ ینی ...

مادر شوهرم منم فقط مقایسه . بچه های خودش که اینقدر مقایسه کردن بیا ببین عقده آیی اصلا روابط اجتماعی شون خوب نیست . بعد باز برای پسر منم شروع کرد . اونم الکی .مثلا پسرخاله ی پسرم بیرون رفتیم پتو باطرخ کودک داشت یکی پسر من خونه بود نیاورده بودمش . برداشت گفت آخی بچه م نداره از این پتو ها طفلی خودم میخرم برات بعد گفتم چرا داره خونه ی نه باز اون ادامه داد نه بچم نداره براس میخرم . اصلا اصلا هم اهل کادو خریدن نیست فقط حرررررف