2777
2789
عنوان

مشهدیا😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
کجاس ادرسش😂

اگه لاکچری هستی پاساژ آرمیتاژ هفت تیر

و هاشمیه هم باحاله لباس های قشنگی داره

دانشجو هم مانتو فروشی داره که شیک 

خیابان سجاد هم اوکی 

هفده شهریور ک طلاب پایین شهر مشهد هستن برای مانتو هم به نظرم خوب نیست کیفیت ش جالب نیست

غذا رستوران سدروس طرقبه 

فست فود پیتزا قرمه و پیتزا خونه تو وکیل آباد عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نوابه برا نیرو مسلح هس.

نه ما بازنشسته هستیم اداره کار

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اگه لاکچری هستی پاساژ آرمیتاژ هفت تیر و هاشمیه هم باحاله لباس های قشنگی داره دانشجو هم مانتو فروشی ...

مرسی از این‌همه اطلاعاتت ارمیتاژ بود فک کنم ی یار سرچ کردم برسم فقط شهربازی بچگونه داش فک کنم تازه افتتاح شده بود این یکی دیگس؟ی جاس تفریحی هم‌بگو برا حیوون باز و پرنده بازا😂کنار الماس سرق هس هم کوچیکه باحال نیس زیاد

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
مرسی از این‌همه اطلاعاتت ارمیتاژ بود فک کنم ی یار سرچ کردم برسم فقط شهربازی بچگونه داش فک کنم تازه ا ...

الماس شرق که نرو 

تو مشهد باغ وحش هست بد نیست تو وکیل آباد 

چالیدره هم خوبه 

موج های آبی هم برو خروشان نرو

کوهسر توی هاشمیه هست اتاق وحشت و اینا داره 

شهربازی ملت هم برو الماس شرق نرو

الماس شرق که نرو  تو مشهد باغ وحش هست بد نیست تو وکیل آباد  چالیدره هم خوبه  موج ه ...

همون یدونه هست فقط ینی ی باغ وحش هست اره