بچهاا شوهرم خرید اینا انجام میده هرچی بخام میخره ولی پول تو جیبی نمیده .... قرار شد ماهی یه چی بهم بده نداد ... ما یه مغازه کنار خونمونه سوپری دیگه مجبورم بیشتر چیا از حساب بخرم و قرض کنم تا سر برج حساب کنه .... بچم ۴ سالشه بدون اجازه من خاب بودم شوهرم خاب رفته مغازه کرم دست و تافت خریده اون مغازم یه پسر جوونه شوهرم اونقدر کتکم زد میگفت این بچه از کجااا اینااا رو میفهمه خودت پیام دادی پسره تا اینا بده بیاره الانم قهره ....امروزم نوبت دکتر دارم باردارم میگه با من ن حرف بزن ن از قیافت خوشم میاد من بدبخت استرس گرفتم 😮💨😮💨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقصیر خودته که ساکت نشستی اگه به غلط کردن مینداختیش اینجور نمیشد
و وقتی میخوابید در و قفل کن بچه چهار ساله تنها میره بیرون و مغازه میدونی چقد خطر هست؟ اگه یکی دستش و گرفته بود برده بود میخواستی چیکار کنی؟
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤