2777
2789
عنوان

قهره

114 بازدید | 16 پست

بچهاا شوهرم خرید اینا انجام میده هرچی بخام میخره ولی پول تو جیبی نمیده .... قرار شد ماهی یه چی بهم بده نداد ... ما یه مغازه کنار خونمونه سوپری دیگه مجبورم بیشتر چیا از حساب بخرم و قرض کنم تا سر برج حساب کنه .... بچم ۴ سالشه بدون اجازه من خاب بودم شوهرم خاب رفته مغازه کرم دست و تافت خریده اون مغازم یه پسر جوونه شوهرم اونقدر کتکم زد میگفت این بچه از کجااا اینااا رو میفهمه خودت پیام دادی پسره تا اینا بده بیاره   الانم قهره ....امروزم نوبت دکتر دارم باردارم میگه با من ن حرف بزن ن از قیافت خوشم میاد من بدبخت استرس گرفتم 😮‍💨😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایاااااا چی بگم آخه عزیزم شما چرا استرس داری 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خاک تو غیرتش که رو زن حامله دست بلند نکنه

تقصیر خودته که ساکت نشستی اگه به غلط کردن مینداختیش اینجور نمیشد 

و وقتی میخوابید در و قفل کن بچه چهار ساله تنها میره بیرون و مغازه میدونی چقد خطر هست؟ اگه یکی دستش و گرفته بود برده بود میخواستی چیکار کنی؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بچه چهارساله تنها میره خرید🙄 من بچم پنج سالشه حموم هم ک میرم هی صداش میزنم چکش میکنم

همون

من نمیدونم خودشم میگه فروشندهه جوونه چطور اجازه میده بچه ی ۴ ساله خودش تنها بره مغازه😐😐😐

میگه میخاستم خوشکل بشم

چرا اصلا اجازه میدی خودش تنها بره

یه سری به تاپیکای پربازدید بزن ببین حال مادری که به بچه ش تجاوز شده چه جوریه

من پسرم ۸ سالشه عمرا بزارم پاشو از در خونه تنها بزاره بیرون

این چه زندگی خدایی  کتکت زده بعد استرس داری؟

من باردارم  هی میگه برو خونه بابات  بچم شیطون   اگه برم اونجا اذیتم میکنه   .... بعد میدونه من نمیرم هی میگه گمشووو برووووو چرا وایسادی  این بار هزارمه کتک خوددم