2777
2789

آرایشی 

سوپر 

لوازم شوینده 

لباس فروشی 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپری، خیاطی، پوشاک 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

لباس خوب 

بخدا تو کوچمون یکی هست رسما اسم می‌نویسن برا لباس خانم منصفی هست لباسم خیلی خوبه اقساطی هم میده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

لباس فروشي و اينا كه داخل كوچه فروش ندازه ( سمت ما بُود جمع شد ) ، من داخل كوحه ها سوپري ديدم ، الكتريكي ديدم ، لوازم كادو و وسايل تولد فروشي ديدم ( فروشش رو نميدونم )، چايخونه ديدم ( والله من مشتري اي نديدم هر وقت از دمش رد شدم ) ، فست فود هم ديذم ( فكر كنم بد نباشه چون تو اسنپ فود اينا هم ميتوني براي فروش بذاري ) 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

ما به خیابون اصلی نزدیکیم یه کوچه فرعی نزدیک خیابون هست که کمتر رفت و آمد داره اما الان پنج شیش ساله دوتا مغازه توش هستن که خوب کار میکنن و تغییر نکردن یکی خدمات اینترنتی و پرینت و ثبت نام اینترنتی و این کارها و یکی دیگه هم سبزی خورد کنی غیر از این دوتا مغازه یک مغازه دیگه هست که هرچند وقت یکبار اجاره میشه اما جواب نمیده میبندن