2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 46 پست
فداتشم به روی چشم  بخدا باور نمیکنم هی میگم بی بی خراب بوده

چشمت روشن عزیزم، نه بابا چرا خراب؟ الهی ۹ ماه بارداری سالم و راحت و بعدش زندگی شیرین روزی همه مادرای گلمون و همچنین شما باشه بحق امام رضا علیه السلام 🥰😘

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمت روشن عزیزم، نه بابا چرا خراب؟ الهی ۹ ماه بارداری سالم و راحت و بعدش زندگی شیرین روزی همه مادرای ...

اخه ماه قبل ۱۳تا بی بی چک هاله دار داشتم 

ولی این یکی همون لحظه خط تی ظاهر شد واضح واضحه 

علائمم سینه درد شدیدی دارم و ۹ روزه عقب انداختم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
اخه ماه قبل ۱۳تا بی بی چک هاله دار داشتم  ولی این یکی همون لحظه خط تی ظاهر شد واضح واضحه  ...

نگران نباش عزیزم. ان شاءالله که عیدی گرفتی از امام رضا علیه السلام 😍 ۹روز تاخیر و سینه درد شدید و بیبی مثبتم که دیگه داره خبر از مادر شدنت میده. همه آرزومندان و منتظران رو هم حتما دعا کن گلم، مخصوصا امروز

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
نگران نباش عزیزم. ان شاءالله که عیدی گرفتی از امام رضا علیه السلام 😍 ۹روز تاخیر و سینه درد شدید و ب ...

انشالله که دامن همه سبز میشه❤️❤️❤️

اگه بی بی چک مثبت بشه امکان داره ازمایش منفی بشه

منم دیشب دوتا بی بی زدم مثبت شدم امادگی بچه ندارم امکان داره ازمایش منفی بشه از استرس چن ساعت خوابیدم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
اگه بی بی چک مثبت بشه امکان داره ازمایش منفی بشه منم دیشب دوتا بی بی زدم مثبت شدم امادگی بچه ندارم ...

ماهه پیش بی بیام در حد هاله بود آزمایشم منفی شد اونم بی بی خشک میشد ی خط می‌دیدم 

اینبار همون موقع ک (ببخشید) ادرار از نوار می‌رفت بالا خط تی ظاهر شد بعد خط سی 

نمیدونم بازم باید آزمایش بدم 

ماهه پیش بی بیام در حد هاله بود آزمایشم منفی شد اونم بی بی خشک میشد ی خط می‌دیدم  اینبار همون ...

سلام عزیزم ازمایش دادی من امروز رفتم جواب نداد گفت مشکوکه احتمالا مثبت باشه 

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
سلام عزیزم ازمایش دادی من امروز رفتم جواب نداد گفت مشکوکه احتمالا مثبت باشه 

سلام عزیزم نه آزمایش ندادم 

منتظر میشم ۸ هفته بشم برم سونو

سلام عزیزم  جواب آزمایش رو گرفتی؟

سلام هنوز نه ساعت یک میرم

به منم خبر بده ❤️

مثبته جوابو گرفتم ولی نمیدونم چند هفته هست

اصلا علاۍم نداشتم فقط پریود نشدم از دادم