2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم ترکید؟

106 بازدید | 17 پست

@نی_نی_یار_شب‍ 

گفتی تاپیک ممنوعه و بعدش ترکوندی میشه بگی چرا ممنوعه؟من فقط راجب حسم به یه رفیق تاپیک زدم این چیش ممنوعه؟واقعا اینجا دیگه نمیذارید هیچی بگیم

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک دوس پسر اینا ممنوعع فکنم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

@نی_نی_یار_شب  

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
منم تعجب کرد چیز بدی نبود واقعا

صب تا شب تاپیک خیانت جنسی و رابطه جنسی و این چیزا میزنن ممنوع نیس ولی این ممنوعه واقعا ادم زورش میاد دیگه

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

@نی_نی_یار_شب  

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
خیلی ممنون

قربونت

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من