2777
2789
عنوان

یانگوم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه اکثر تیکه های مینجانگو و یانگوم رو سانسور کردن 😂 حماسه ای جدید از صدا و سیما 

سانسور ک همون ۱۶ ۱۷ سال پیش کردن بار اولی ک پخش شد

سانسور جدید هم کردن؟کجاها

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من شوهرم کمی شبیه پوریا پورسرخِ اما وقتی فیلمی از این بازیگر پخش بشه شوهرم بدش میاد و سریع شبکه ...

خدایی نمی‌دونم چرا انقد دوسش دارم و میدونمم گناهه خدا ب دادم برسه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
سانسور ک همون ۱۶ ۱۷ سال پیش کردن بار اولی ک پخش شد سانسور جدید هم کردن؟کجاها

آره بابا . اکثر تیکه های دونفره عشقولانه رو حذف کردن . ا

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عه مگه چیزی هم داشت که بخوان سانسور کنن؟؟عجبا 

اره یک صحنه هایی بود اوایلش که باهم داشتن اشنا میشدن ، هی اینور و اونور به پست هم میخوردن ، اکثرشو حذف کردن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اخه قشنگترین دوران زندگیم بود  چون با مادرم میدیدیم  چقدرم با همکلاسیام سر خوش بودیم&nbs ...

منم با مامانبزرگم میدیدم که الان نیست پیشم و خیلی متفاوت بودم عاشق خود یانگوم بودم😔😂

چرا بد تموم این قصه شد؟
پروژه ی بعدی با دوستام حالا بعدش عاشق جومونگ شده بودیم !!!!!

وای داداشم  یه عالمه از اون کارتای جومونگ و سوسانو داشت که حکم غنیمتو داشتن ازش میدزدیدم می‌بردم تو جمع دوستام یه احترام خاصی برام قائل میشدن😭😂

چرا بد تموم این قصه شد؟