2777
2789
عنوان

یانگوم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیگه اکثر تیکه های مینجانگو و یانگوم رو سانسور کردن 😂 حماسه ای جدید از صدا و سیما 

سانسور ک همون ۱۶ ۱۷ سال پیش کردن بار اولی ک پخش شد

سانسور جدید هم کردن؟کجاها

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من شوهرم کمی شبیه پوریا پورسرخِ اما وقتی فیلمی از این بازیگر پخش بشه شوهرم بدش میاد و سریع شبکه ...

خدایی نمی‌دونم چرا انقد دوسش دارم و میدونمم گناهه خدا ب دادم برسه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
سانسور ک همون ۱۶ ۱۷ سال پیش کردن بار اولی ک پخش شد سانسور جدید هم کردن؟کجاها

آره بابا . اکثر تیکه های دونفره عشقولانه رو حذف کردن . ا

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عه مگه چیزی هم داشت که بخوان سانسور کنن؟؟عجبا 

اره یک صحنه هایی بود اوایلش که باهم داشتن اشنا میشدن ، هی اینور و اونور به پست هم میخوردن ، اکثرشو حذف کردن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اخه قشنگترین دوران زندگیم بود  چون با مادرم میدیدیم  چقدرم با همکلاسیام سر خوش بودیم&nbs ...

منم با مامانبزرگم میدیدم که الان نیست پیشم و خیلی متفاوت بودم عاشق خود یانگوم بودم😔😂

چرا بد تموم این قصه شد؟
پروژه ی بعدی با دوستام حالا بعدش عاشق جومونگ شده بودیم !!!!!

وای داداشم  یه عالمه از اون کارتای جومونگ و سوسانو داشت که حکم غنیمتو داشتن ازش میدزدیدم می‌بردم تو جمع دوستام یه احترام خاصی برام قائل میشدن😭😂

چرا بد تموم این قصه شد؟