2777
2789
سلام عزیزم من الان تاپیک های شمارو خوندم منم مشکل نارسایی هردو کلیه دارم کراتین ۳/۵ اوره خون ۵۴ خوا ...

سلام گلم 

والا اینم بالا پایین می‌کنه 

رژیم ک داره گوشت قرمز نمیخوره خیلی کم در حد هفته ای یک بار یا نهایت ۲بار و ب مقدار خیلی خیلی کم میشه گفت ناچیز ، نمک ک یه ذره نمک هم استفاده نمیکنه، هر ۲ماهی یه بار چک میشه 

....فشار هم میگیره قرص فشار هر روز میخوره 

توکل تون ب خدا باشه گلم 

شمام زیر نظر نفرولوژ باشین هم آزمایش خون بدین هم سونوگرافی ، و در آخر همه چیزو ب خدا بسپارین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد پیوند سوال دارید بپرسبد

ممنون من شنیدم کلیه پیوندی نهایت ۱۲ سال عمر داره و مجدد باید پیوند بشن افراد نیازمند ، درسته ؟ 

این ک خیلی دردسر داره 

پیوند کبد و قلب اینا فقط ۱ بار در عمر هست 

ممنون من شنیدم کلیه پیوندی نهایت ۱۲ سال عمر داره و مجدد باید پیوند بشن افراد نیازمند ، درسته ؟  ...

نه عزیزم یه چیز قراردادی نیست ..مبانگین عمر کلیه پیوندی از دهنده زتده چیزی حول و حوش این عدده ولی این عدد میانگینه ممکنه برای یک نفر ۲۵ سال باشه واسه یک نفر ۵ سال یه نفرم همون شب پس بزنه پیوندش ...ما مریضایی داریم که ۲۵ سال هم با کلیه پیوندبشون زندگی کردن 

انتخاب دهنده زنده ای که بیشترین هماهنگی رو با گیرنده داشته باشه شانس موفقیت پیوند رو بالا میبره

بعد از پیوند باز دوباره داستان کراتین و چکاب و ازمایشو اینا هست ؟ 

تا یه مدتی بعد پیوند بله بعد از اون به صورت چکاپ هایی هست که فواصل زمانیش طولانی تر میشه کلا برای مریضایی که دبالیز میشن سبک زندگیشون خیلی بهبود پیدا میکنه

نه عزیزم یه چیز قراردادی نیست ..مبانگین عمر کلیه پیوندی از دهنده زتده چیزی حول و حوش این عدده ولی ای ...

خب ما باید چکار کنید ک گیرنده هماهنگی بیشتری داشته باشه ، اصلا کسی رو تو فامیل نداریم ، مگ همون بخایم بخریم ، البته وضعیت همسرم شکر خدا فعلا خوبه ، من نگران چندین سال دیگه م ،، ببخشید ممکنه یه کلیه ک کم کاری داره تا آخر عمر اون شخص کار کنه و کار ب پیوند اینا نکشه ؟

خب ما باید چکار کنید ک گیرنده هماهنگی بیشتری داشته باشه ، اصلا کسی رو تو فامیل نداریم ، مگ همون بخای ...

انتخاب گیرنده که اگر خودتون گزینه ای نداشته باشید با انجمن هستش یعنی شما تو لیست قرار میگیرید و با توجه به آزمایشات همسرتون دهنده مناسب رو به شما پیشنهاد میده و شما توافق میکنید ...دهنده کلیه آزمایشات لازم رو انجام میده که نزدیک ترین و بهترین گزینه برای شما باشه همسرتون هم تحت درمان داروهایی قرار میگیره که آماده پیوند بشه 

در مورد انتخاب پیوند کلیه به عنوان راه پیشنهادی بستگی به خیلی آیتم ها داره سن گیرنده میزان نارسایی چقدره تا کجا میشه درمان دارویی رو ادامه داد...ممکنه نارسایی حاد باشع و به درمان جواب بده و نیاز به پیوند نباشه

انتخاب گیرنده که اگر خودتون گزینه ای نداشته باشید با انجمن هستش یعنی شما تو لیست قرار میگیرید و با ت ...

من فرق بین نارسایی حاد و مزمن رو نمیدونم 

میشه خواهش کنم بهم توضیح بدین 

سلام عزیزم من الان تاپیک های شمارو خوندم منم مشکل نارسایی هردو کلیه دارم کراتین ۳/۵ اوره خون ۵۴ خوا ...

عزیزک داخل تاپیک تون فضولی نباشه صرفا جهت کمک بهتون خوندم ک رعایت نمیکنید ، گلم برای سلامتی تون خیلی خیلی واجبه ، گوشت قرمز و نمک بشددددت براتون مضر هست ، از امروز عهد کنید اصلا دیگ نخورین ، داخل خورش هاتون گوشت مرغ تکه شده بریز 

من فرق بین نارسایی حاد و مزمن رو نمیدونم  میشه خواهش کنم بهم توضیح بدین

نارسایی حاد یعنی یه عاملی باعث شده عملکرد کلیه مختل بشه مثل مصرف یه سری داروهای نفروتوکسیک یا ضربه یا سنگ عفونت هر چیزی که باعث بالا رفتن کراتین و اختلال تو عملکرد کلیه بشه ولی اگر تحت درمان قرار بگیره دوباره کلیه عملکرد طببعی خودش رو به دست میاره یا نهایتا درصدی دچار آسبب میشه ولی همون مقدار کار خودشو به درستی انجام میده ولی اگر همین اختلال طولانی بشه و کلیه نتونه به عملکرد طبیعیش برگرده مزمن شده حالا با توجه به شدت نارسایی میزان تشکیل ادرار و خیلی آیتم های دیکه راه درمانی پیشنهاد میشه