2777
2789
نارسایی حاد یعنی یه عاملی باعث شده عملکرد کلیه مختل بشه مثل مصرف یه سری داروهای نفروتوکسیک یا ضربه ی ...

خیلی ممنون توضیح کاملی بود 

اما من ک متوجه نمیشم همسرم پارسال سنگ هم داشت ک بخاطر درد شیاف و آمپول ها مسکن استفاده میکرد  کراتینش زد بالا اما بعدش کم شد 

جدیدا هم ۳تا دندون پوسیدگی داشت چند ماه درست نکرد یه خورده سونوگرافیش غیرطبیعی بود ک باز دکتر گف خیلی خطرناک نیس و امروز هم رفته ازمایش کراتین و اوره داده 

۱۴ سال پیش هم کشتی گیر بوده ک یه بار بالا رفته و دوباره پایین اومده 

دیگ نمی‌دونم حاد هست یا مزمن 

شما دکتر نفرولوژ خوب داخل تهران سراغ ندارین معرفی کنید ؟ 

دکتر آریا جنابی خوب هستن ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنون توضیح کاملی بود  اما من ک متوجه نمیشم همسرم پارسال سنگ هم داشت ک بخاطر درد شیاف و آ ...

من به واسطه کارم پیوند زباد میبینم ولی همسر شما باید زیر نظر نفرو باشن من کسی رو نمیشناسم ولی با تعاریفیزکه کردید همسرتون اصلا نیازی به پیوند ندارن

من به واسطه کارم پیوند زباد میبینم ولی همسر شما باید زیر نظر نفرو باشن من کسی رو نمیشناسم ولی با تعا ...

نه گلم الان رو نمیگم 

میگم مثلا خدای نکرده ۱۵ تا ۲۰ سال دیگه کلیه هاش ضعیف نشن ب مرور سال ها ....چون الان خیلی جوان هست 

عزیزک داخل تاپیک تون فضولی نباشه صرفا جهت کمک بهتون خوندم ک رعایت نمیکنید ، گلم برای سلامتی تون خیلی ...

ممنون بابت پاسخت .بله من این بیماری رو خیلی سخت نگرفتم انشالله همسرتون هرچه زودتر خوب بشن

ممنون بابت پاسخت .بله من این بیماری رو خیلی سخت نگرفتم انشالله همسرتون هرچه زودتر خوب بشن

عزیژم خیلی مسئله مهمی هست نمیخام نگرانت کنم اما واقعیته ، خودمم همسرم داره 

خیلی مراقب خودتون باشین 

امیدت ب خدا و التماس دعای فراوان 

من به واسطه کارم پیوند زباد میبینم ولی همسر شما باید زیر نظر نفرو باشن من کسی رو نمیشناسم ولی با تعا ...

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت شدم
من پدرم سه روز پیوند زده از مرگ مغزی
شکمش خیلی درد میکنه و اینکه دیشب فشار ناگهانی رفته رو ۲۰
من زدم اینترنت نوشته بود از علائم پس زدن کلیست
میخاستم ببینم واقعن از علائم پس زدن کلیه است یا خیر و اینکه درد شکم ک داره عادیه ایا؟!
و یکی اینم که خیلی بی اشتهاست اصلن میلی ب غذا نداره باید چی کار کنیم
دکترا خیلی از عملش راضی بودن ولی خب نمدونیم واقعن الان خوشحال باشیم یا ناراحت 🥲

ادرار دارن و کراتینین چنده؟

سلام عزیزم 

کراتینش از ۸و۹اومده روی۳.۴ 

ادرارش و نمدونم داره یا خیر سند وصله بهش اما تو اتاق عمل که بود یکی از اشناهامون اونحا بود گفتش ک ادرار داشته و درد شکمشم افتاده 

الان فشارش بازم بالاست دیشب روی ۱۵ بوده و الان اونده روی ۱۷ ب نظرتون طبیعیه؟!

واقعن لطف میکنید بهم جواب میدید🌸

و اینکه قندش رفته روی۳۰۰خطرناکه؟

عزیزم اینکه کرانینینش پایین اومده و ادرار دارن خودش نشونه خیلی خوبیه ...درد شکم که کاملا طببعیه عمل بزرگیه و بخش زبادی از جدار شکم باز شده... قندشون هم که اگه دیابت دارن طبیعیه به هر حال فکر میکنم تو فاز حاد رد پیوند نیستند و انشااله کلیه براشون کار میکنه

ا