2821
2789
عنوان

ایا جدا میشدین ؟

189 بازدید | 13 پست

مشکل خاص و هادی ندارم 

اما از زندگیم راضی نیستم انگار چیزی کمه انگار جام اینجا نیست همش جدایی تو فکرمه 

امروز حتی شوهرم اومده برام گل اورده 

خونه ماشین بنام خودمه حتی حق طلاق دارم همش میگم جدا شم تنها زندگی کنم 

چون خوشحال نیستم شوهرم کاریه اما نمیزاره برم سرکار 

مجرد بودم شاغل بودم و فعال ولی  الان همش گوشه خونه نشستم 

میگم برم باشگاه میرع تردمیل و دمبل میخره میگه تو خونه ورزش کن 

کلا مخالف بیرون رفتنمه مثلا با خواهرم با هزار بدبختی میزاره برم بیرون مجرده میگه ها میری دوس پسرش هم میاد کلا انگار شکاکه 

نمیدونم چمه تو این زندگی

کلا ماهی ۱ت میده هیچ پولی هم دست من نیست حتی نمیدونم خیار کیلو چند ماست چنده هیچی  

البته دوسال پیش بهم خیانت کرده و دیگه چیزی ازش ندیدم و مثلا سالی سه یا چهار بار تو دعوا کتک کاری میکنیم یعنی زبون درازی کنم اون کتک میزنه در حد گلوم فشار بده کبود بشه و قرمز در این حد 

بابا و داداش ندارم که بگین به اونا بگو ،خودم ولی از پس زندگی تنهایی برمیام بنظرتون جدا شدن خوبه برای من ؟

خیلی روزای بدی داشتم مثل دیونه ها شده بودم 

بنظرتون دارم افسرده میشم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسرده ایی 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

والا مشکلاتی که گفتی به نظرم خاص و حاد بود. سعی کن زندگیتو درست کنی، فک میکنم زندگی بعد طلاق بدتره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خرید های خونه هم همش خودش انجام میده کلا میگه لیست بفرس چیزی کم نمیزاره ،اما خسیس هستا اما خوردو خور ...

حالا خوبه ک خریدهات رو انجام میده مورد داشتیم به زن فقط پول نون میداد با دوبچه وچیزی که زن وبچه میخورد به چشمش میومد وخورد وخوراک نمیخرید 

تو هنوز بدبختی نکشیدی هنوز نمیدونی تو چه نازو تعمتی هستی هر کی باشه زبون درازی کنی بحث بالا بگیره اخلاقش عوض میشه....

ولی بنظرت زندگیت ارامش داره خرابش نکن بعدا برا این روزا افسوس نخوری نگی چقد خوب بود 

درکل اینم خیلی سخته ک شوهرت نزاره بری بیرون ولی خب هیچکی از شوهرت بیشتر رفیقت نیست خواستین برین بیرون دوتایی برین 

اتفاقا تنهایی رفتن بیرون حال نمیده با رفیقام بیرون رفتن رفیق ک همیشه برا تو نمیمونه فوقش ماهی یه بار زیادم هس بنظرم رفیق کلا زندگیو بنظر من زیاد ارتباط داشته باشی خوب نیست