2777
2789
عنوان

شمام بیکارید؟

110 بازدید | 14 پست

من بی دلیل عصبیم

شمام عصبی اید؟ 

بیاید بحرفیم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکار نیستم کتاب روبرومه باید یه فصلشو امشب بخونم ولی سرم تو گوشیه هنوز

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پاشدم با وضع پریودم برا داداشم غذا درست کردم  ریختش زمین 6 سالشه!  حق دارم بزنمش یا نه؟ ...

ن حق نداری😑🤦🏻‍♀️

اشکال نداره بچس

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
گناه داره    

هزار تا غذا نام بردم گفت نه نه نه تن ماهی رو فقط گفت اره براش سیب زمینیم سرخ کردم کنارش که دوست داره بخوره من کمردرد دارم سردرد دارم خودم چند روزه هیچی نخوردم اینجوری میکنه با من 

کجاش گناه داره 

دستور چیزای دیگه میده اونارو براش درست کنم

گفتم بهش عشقم میخوای من بهت بدم؟ میگه نه نمیخوام گفتم دوست نداری سیب زمینیاشو بخور تو که عاشق سیب زمین انداختش زمین گفت نمیخوام 

میخوام بکشنش الان

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
امتحان ادبیات دارم هنوز تموم نشده💔خسته شده چشام

بهشون استراحت بده ی دقیقه چشات بزار رو هم بعد شروع کن ادامش 

هزار تا غذا نام بردم گفت نه نه نه تن ماهی رو فقط گفت اره براش سیب زمینیم سرخ کردم کنا ...

اره  تو این وضعیت سروکله زدن با بچه لجباز خیلی سخته خودمم داداش کوچیکتر از خودم دارم

ولی اون بچست هیچ درکی از سردرد و کمردردت نداره....... الان ادم بزرگا ادمو درک نمیکنن اونوقت چه انتظاری از بچه 6 ساله داری  تنبیهش کن ولی نزنش  

من همانم دختر امیدهای بی کران...🌱
اره  تو این وضعیت سروکله زدن با بچه لجباز خیلی سخته خودمم داداش کوچیکتر از خودم دارم ولی اون ب ...

نمیخوام تنبیهش کنم جوابم نمیده اصلا ولی رو مخه 

میدونم اشتباهه ولی چند بار زدمش گوش کرده به حرفم

نمیزنم ولی دلم میخواد کبودش کنم 

خیلی رو مخه خیلی اذیتم میکنه 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
لعنتی تموم نمیشه

بالاخره تموم میشه