2789
عنوان

شمام بیکارید؟

110 بازدید | 14 پست

من بی دلیل عصبیم

شمام عصبی اید؟ 

بیاید بحرفیم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیکار نیستم کتاب روبرومه باید یه فصلشو امشب بخونم ولی سرم تو گوشیه هنوز

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

پاشدم با وضع پریودم برا داداشم غذا درست کردم  ریختش زمین 6 سالشه!  حق دارم بزنمش یا نه؟ ...

ن حق نداری😑🤦🏻‍♀️

اشکال نداره بچس

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
گناه داره    

هزار تا غذا نام بردم گفت نه نه نه تن ماهی رو فقط گفت اره براش سیب زمینیم سرخ کردم کنارش که دوست داره بخوره من کمردرد دارم سردرد دارم خودم چند روزه هیچی نخوردم اینجوری میکنه با من 

کجاش گناه داره 

دستور چیزای دیگه میده اونارو براش درست کنم

گفتم بهش عشقم میخوای من بهت بدم؟ میگه نه نمیخوام گفتم دوست نداری سیب زمینیاشو بخور تو که عاشق سیب زمین انداختش زمین گفت نمیخوام 

میخوام بکشنش الان

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
امتحان ادبیات دارم هنوز تموم نشده💔خسته شده چشام

بهشون استراحت بده ی دقیقه چشات بزار رو هم بعد شروع کن ادامش 

هزار تا غذا نام بردم گفت نه نه نه تن ماهی رو فقط گفت اره براش سیب زمینیم سرخ کردم کنا ...

اره  تو این وضعیت سروکله زدن با بچه لجباز خیلی سخته خودمم داداش کوچیکتر از خودم دارم

ولی اون بچست هیچ درکی از سردرد و کمردردت نداره....... الان ادم بزرگا ادمو درک نمیکنن اونوقت چه انتظاری از بچه 6 ساله داری  تنبیهش کن ولی نزنش  

من همانم دختر امیدهای بی کران...🌱
اره  تو این وضعیت سروکله زدن با بچه لجباز خیلی سخته خودمم داداش کوچیکتر از خودم دارم ولی اون ب ...

نمیخوام تنبیهش کنم جوابم نمیده اصلا ولی رو مخه 

میدونم اشتباهه ولی چند بار زدمش گوش کرده به حرفم

نمیزنم ولی دلم میخواد کبودش کنم 

خیلی رو مخه خیلی اذیتم میکنه 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
لعنتی تموم نمیشه

بالاخره تموم میشه