2777
2789
عنوان

لایت موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 18 پست
خب چرا بعش نگفتی ارایشگرا فک میکنن خنگیم باید مثل خودشون باشی 

همونجا گفت ومن قبول کرو

۱تومن کارت کشیدم

قرار شد ۵۰۰  دیگه هم براش واریز کنم

میگم دیگه اونجا قبول کردم

مشتری شم چندساله

و امروز پیام دادم ۳۰۰ بیشتر نمی تونم بدم

از باقی پول

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو چطور حساب کردی که یک و پنصد شد

گفته دیگه ۲۸تا فویل میشه یک وچهارصد

۱۰۰ تومن رنگ جزیی که مشکی زد

رنگ قبلی رو یکدست کرد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

البته هرکسی که یه قیمتی داره و این قیمتم مشتریاش مشخص میکنن.اگه کارش اندازه پولش خوب نباشه پیشش نمیر ...

زده ۵۰ هر فویل اما

مسله تعداد شه که اول گفت ۲۴تاشده موقع روسر م بود

اخر موقع حساب گفت ۲۸تا