لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 عنوان لایت موهام 232 بازدید | 18 پست زمین ه موی خودمپایین ها رنگ داشت اونا رو رنگ موهای خودم زد یعنی مشکی کر در کل ۲۴تا فویل لایت کردبعد گفت ۲۸تا شده!با رنگ پایین ها و جاهای که رگ قبلی بودیکدست کردبا این ش شد یک وپونصد۱تومن کارت کشیدم.الانم گفتم ۳۰۰ بیشتر نمیدمتخفیف خواستمچون گفته بود ۵۰۰! هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 1402/03/09 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22197 موهات تا کجاته؟ 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
بیمانند عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 3113 هر فویلی چند من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈. کاربری دوم🌱. 💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 موهات تا کجاته؟ روی شونهتعداد فویل رو حساب کردهر فویل ۵۰ تومن هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
i_marliyn عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2251 باز خوبه من یه جا پرسیدم لایت گف ۶ میلیون یه جا دیگه ۹ میلیون
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 هر فویلی چند ۵۰ تومنازاول ازش میپرسیدم چندتا.میشهگفت شروع کنم ببینم چندتا درمیارموچون گوش تاگوشو سط موهامو لایت کردوموقع دکلره شمرد ۲۴تانه کل موهام۷ساعت طول کشید هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 یعنی باهات ۵۰۰ طی,کرد بعد یک و پنصد ازت خواست? نهآخرش گفت یک وپونصدگفتم ۵۰۰ش موندهمیخوام ۳۰۰ بدمهر فویل ۵۰ تومن هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
آتنا۹۰۱۰ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5279 خوب از کجا میدونی ۲۸ تا بوده.بعدم.تعدادشو خودت باید تعیین کنی با توجه به بودجه ات نه اون
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 باز خوبه من یه جا پرسیدم لایت گف ۶ میلیون یه جا دیگه ۹ میلیون هرفویل رو۵۰ حسابکردبحث تعدادشموقع که دکلره کر.د فویل اا رو شمرد گفت ۲۴ تاآخرموقع کارت کشیدن گفت یک ومونصد وتعداد ۲۸فویلمن خودم فویل اا رو تا زدم و خودش داد دستم...منطور که تعدادشون زیاد کرد هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 خوب از کجا میدونی ۲۸ تا بوده.بعدم.تعدادشو خودت باید تعیین کنی با توجه به بودجه ات نه اون نمتوجه نشدیآخرش شمردوگرنه من از اول چندبار گفتم چندتا دربیاریپیام بالا رو بخون توضیح دادم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
لیللی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 12052 خوب از کجا میدونی ۲۸ تا بوده.بعدم.تعدادشو خودت باید تعیین کنی با توجه به بودجه ات نه اون خودش گفت گوش تا گوشو وسط موهاتو موقع که تقسم میکنم معلوم میشهکه دکلره کرد و فویل ها شمرد شد ۲۴تاوگرنه از اول قطعی نبود که هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
i_marliyn عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2251 هرفویل رو۵۰ حساب کرد بحث تعدادش موقع که دکلره کر.د فویل اا رو شمرد گفت ۲۴ تا آخرموقع کارت کشیدن ... خب چرا بعش نگفتی ارایشگرا فک میکنن خنگیم باید مثل خودشون باشی