2777
2789
عنوان

شوهر بد غذا!!!😡

428 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها با شوهری که آب آبگوشتو نمیخوره چون غلیظ شده نیمرو نمیخوره چون زرده اش یکمی سفته بستنی نمیخوره چون سرده از چایی خوشش نمیاد صبحانه سر سفره فقط باید یه چیز باشه بیشتر باشه نمیخوره فورمه سبزیش فقط با لوبیا چشم بلبلی باید باشه از انواع دسر و شیرینی بدش میاد یا بخوره هم کم میخوره از قیمه خوشش نمیاد و…چیکاررر کنم؟😞بخدا جون به لب شدم …

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین چه غذاهایی دوست داره مدام همونارو تکراری بپز بذار جلوش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بی اهمیتی 

من با بچم مشکلات شدیدتر از اینو دارم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
حالا شوهر من برعکسه هرچی بدی میخوره ولی سیر نمیشه اندازه چهار نفر میخوره میخوام غذا درست کنم تو یه ...

جدی ببخشید یه دفعه خندم گرفت

می دونم حواسش بهم هست هر چند من اکثر اوقات ازش غافلم .خدای مهربونم بگذر از این بنده گناهکارت.

وای خدا به دادت برسه چی میکشی ازش

منم بدغذا بودم تو مجردیم ولی تا این حد هم نبودم ولی متاهلی دیگه حوصلم یاری نمیکرد دو جور غذا بزارم دیگه هرچی بود و نبود میخوردم تا درست شدم نازشو نکش میخوره بخوره نمیخوره هم نخوره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید