سلام بچه ها با شوهری که آب آبگوشتو نمیخوره چون غلیظ شده نیمرو نمیخوره چون زرده اش یکمی سفته بستنی نمیخوره چون سرده از چایی خوشش نمیاد صبحانه سر سفره فقط باید یه چیز باشه بیشتر باشه نمیخوره فورمه سبزیش فقط با لوبیا چشم بلبلی باید باشه از انواع دسر و شیرینی بدش میاد یا بخوره هم کم میخوره از قیمه خوشش نمیاد و…چیکاررر کنم؟😞بخدا جون به لب شدم …
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
منم بدغذا بودم تو مجردیم ولی تا این حد هم نبودم ولی متاهلی دیگه حوصلم یاری نمیکرد دو جور غذا بزارم دیگه هرچی بود و نبود میخوردم تا درست شدم نازشو نکش میخوره بخوره نمیخوره هم نخوره
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید