2777
2789
عنوان

برم ببینمش یا نه!!؟

115 بازدید | 16 پست

بچه ها من تقریبا یسال پیش یه اقایی ازم درخواست کرد که برم ببینمش خب! و من با کلی بهونه اینا نرفتم و بعدش کلا ارتباط قطع شد و حالا دوباره بعد یمدت طولانی ازم درخواست کرد که ببینمش ....حالا من موندم بهش بگم ببینیم همو یا نه فردا میتونم اخه🥲اگه فردا نبینمش ممکنه باز یکم طول بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیری؟؟؟؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چرا

دلیلی نداره گفتی برم یا نه من گفتم نه😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
چونکه اون مدت فاز اینو برداشته بودم کسی سمتم نیاد و  دوهفته پیش گفت اگه شرایطش پیش اومد بهم بگو ...

اهان،سنتم بگو اسی،

و اینکه آیا معیارای اولیه تو داره؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

۲۰سالمه ،چیکار کنم 🥲

ببین اگه معیارای تولیه تو داره ،مثلا شغلش،سنش،تیپ و ظاهرش 

و اینکه قصدش با قصد تو یکیه،ینی دوتاتون دوستی میخواین،دوتاتون اشنایی ازدواج میخواین،اره برو 

اگر ن ک ،ن معیارتو داره و ن هدفتون یکیه ،خب نرو

و جدی و درست هم بهش بگو ک ایشونم هی منتظر و امیدوار نباشن

من نمیخام برم تو رابطه فقط میگم ببینمش چونکه ابنهمه مدت طول کشیده 

ن بابا چ کاریه دیگه اسی،الکی امیدوارش میکنی،بهش بگو من فعلا نمیخوام وارد رابطه ای بشم 

خب اینارو گفتم بهش

پس گفتی و باز اصرار میکنه بیخیال،بلکش کن،یا پیاماشو سین نکن،