2777
2789
عنوان

برم ببینمش یا نه!!؟

115 بازدید | 16 پست

بچه ها من تقریبا یسال پیش یه اقایی ازم درخواست کرد که برم ببینمش خب! و من با کلی بهونه اینا نرفتم و بعدش کلا ارتباط قطع شد و حالا دوباره بعد یمدت طولانی ازم درخواست کرد که ببینمش ....حالا من موندم بهش بگم ببینیم همو یا نه فردا میتونم اخه🥲اگه فردا نبینمش ممکنه باز یکم طول بکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیری؟؟؟؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چرا

دلیلی نداره گفتی برم یا نه من گفتم نه😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
چونکه اون مدت فاز اینو برداشته بودم کسی سمتم نیاد و  دوهفته پیش گفت اگه شرایطش پیش اومد بهم بگو ...

اهان،سنتم بگو اسی،

و اینکه آیا معیارای اولیه تو داره؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

۲۰سالمه ،چیکار کنم 🥲

ببین اگه معیارای تولیه تو داره ،مثلا شغلش،سنش،تیپ و ظاهرش 

و اینکه قصدش با قصد تو یکیه،ینی دوتاتون دوستی میخواین،دوتاتون اشنایی ازدواج میخواین،اره برو 

اگر ن ک ،ن معیارتو داره و ن هدفتون یکیه ،خب نرو

و جدی و درست هم بهش بگو ک ایشونم هی منتظر و امیدوار نباشن

من نمیخام برم تو رابطه فقط میگم ببینمش چونکه ابنهمه مدت طول کشیده 

ن بابا چ کاریه دیگه اسی،الکی امیدوارش میکنی،بهش بگو من فعلا نمیخوام وارد رابطه ای بشم 

خب اینارو گفتم بهش

پس گفتی و باز اصرار میکنه بیخیال،بلکش کن،یا پیاماشو سین نکن،