2789
عنوان

نفقه

167 بازدید | 5 پست

سلام من باشوهرم قهرم .برای نفقه به شورای حل اختلاف مراجعه کردم . شورای حل اختلاف هفته پیش گفتند بیا که من نرفتم .این هفته گفت بیا ‌.

امروز دیدم پیام واریزی داشتم که فهمیدم همسرم ریخته . حالا فردا باید برم شورای حل اختلاف.

رانندگی میرفتم که گفتند شوهرت اومده و پرینت واریز میخاسته که پولش را داده.

به نظرتون میخاد نفقه من را پایمال کنه.

یا اینکه من هروقت گفتم برای خونه خرید نمی کرد پرینت نشون بده و بگه نه اینطور نیست 

خواسته راه شکاییتو ببنده 

اگه قبلا نداده،نفقه معوقه رو مطرح کن بگو اصلا نداده 

اون باید ثابت کنه که داده

عزیزم نفقه فقط خرید وسایل منزل نیست 

پوشاک و درمان و... ام شامل میشه 

برا من ماهی ۲/۳۰۰ زدن که داره پرداخت میکنه

نفقه یکسال گذشته ام ماهی ۲/۳۰۰ حدودا ۳۲ تومن پرداخت کرد

خواسته راه شکاییتو ببنده  اگه قبلا نداده،نفقه معوقه رو مطرح کن بگو اصلا نداده  اون باید ...

شوهر من ۴۰۰/۰۰۰تومن واریز کرده .نمیدونم با خودش چی فکر کرده آخه تواین دوره این پوله.میخاست همینم نریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ۴۰۰/۰۰۰تومن واریز کرده .نمیدونم با خودش چی فکر کرده آخه تواین دوره این پوله.میخاست همینم نری ...

😂 

شوهر منم میگفت نفقتو پرسیدم ماهی ۶۰۰ تومنه ( همونم نمیداد)

منم رفتم شکایت کردم،کارشناسی شد زد ۲/۳۰۰ تازه پارسال 

به تحصیلات و منزل پدری و سن و شهر بستگی داره این مبلغ

خواسته راه شکاییتو ببنده  اگه قبلا نداده،نفقه معوقه رو مطرح کن بگو اصلا نداده  اون باید ...

عزیزم

حقوقش چقدر هست که این نفقه رو تعیین کردن؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزیزم حقوقش چقدر هست که این نفقه رو تعیین کردن؟

بیکاره والا،ولی چون دروغ گفته راننده اسنپم این تعیین شده،همه ام تعجب میکنن 

ولی خب به متراژ خونه و محل زندگی و خیلی چیزا بستگی داره،کارشناس زیر و بمو کشید بیرون