آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی خانومی میگفت واقعا تاثیر داشته چون لایه برداری می کنه
واسه من که تاثیری نداشت ولی میگن برا واژن خوبه
آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
ببخشید باید مو چقد باشه که واجبی زد.اخه من وسواسم هی ژیلتی به دستمخ
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
پوستا باهم فرق دارن خب واسه همه یجور جواب نمیده ...منم الان هزار تا راه دارم میرم ک فقط این تیرگی ک پودر ایجاد کردو از بین ببرم . بهترین کار اینه بری دکتر لایه بردار بگیری ...
احتمالا به خاطر پاکسازی تیره شده بوده میگن بعدش حنا بذارید سفید میشه
کلن ب پوست من جواب نداد اخه ساق پاهامم دیگه به سفیدی قبل نبود ...اتفاقن حنا میزارم هفته ای یه بار تو حموم کل بدنمو حنا میزنم همون وقتم ک پودر میزدم بعدش حنا میزاشتم ولی نتونست جلو تیرگیشو بگیره .. الان ک باز تیغ میزنم خیلی سفیدتر شدهتا از این ماه برم لیزر