2777
2789
عنوان

روشن شد؟

217 بازدید | 14 پست

سلام کیا از واجبی استفاده کردن واسه تیرگق بیکینی؟

واقعا روشن شد؟

چند بار در هفته میشه استفاده کرد؟

حتما باید موهای زائد بلند باشه؟

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

تاثیری نداشت

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی خانومی میگفت واقعا تاثیر داشته  چون لایه برداری می کنه

واسه من که تاثیری نداشت ولی میگن برا واژن خوبه

متعهد به عشقم❤️برای بهم رسیدن مون یه صلوات بفرستید لطفا🥺آقایون به هیچ عنوان درخواست دوستی ندن🤬 کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی چون اسلام گفته هست ریپلای نزنن و اینو بگن من از این جمله متنفرم اونم وقتی که تو بحث کم میارید و حتی دلیل اینکه دین تون چرا همچین چیزی رو گفته نمی دونید فقط می خواین بقیه رو ساکت کنید تا حرفاشون رو نزنن پس لطفا استدلال منطقی بیاریم تا اعصاب همو بهم نریزیم❤️برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم و لعنت به هرکسی که باعث آزار این فرشته هاست🥺بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

من استفاده کردم تیره شد... ینی چن سال تیغ میزدم پوستم مث برف بود فقط موهام کلفت شده بود یکی دوماه پو ...

یا ابلفضل😐😐😐

پ چی میگن عالیه فلانه

خدایاا

موندم اصن چی خوبه

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

ببخشید باید مو چقد باشه که واجبی زد.اخه من وسواسم هی ژیلتی به دستمخ

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من استفاده کردم تیره شد... ینی چن سال تیغ میزدم پوستم مث برف بود فقط موهام کلفت شده بود یکی دوماه پو ...

احتمالا به خاطر پاکسازی تیره شده بوده

میگن بعدش حنا بذارید سفید میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یا ابلفضل😐😐😐 پ چی میگن عالیه فلانه خدایاا موندم اصن چی خوبه

پوستا باهم فرق دارن خب واسه همه یجور جواب نمیده ...منم الان هزار تا راه دارم میرم ک فقط این تیرگی ک پودر ایجاد کردو از بین ببرم . بهترین کار اینه بری دکتر لایه بردار بگیری ... 

احتمالا به خاطر پاکسازی تیره شده بوده میگن بعدش حنا بذارید سفید میشه

کلن ب پوست من جواب نداد اخه ساق پاهامم دیگه به سفیدی قبل نبود ...اتفاقن حنا میزارم هفته ای یه بار تو حموم کل بدنمو حنا میزنم همون وقتم ک پودر میزدم بعدش حنا میزاشتم ولی نتونست جلو تیرگیشو بگیره .. الان ک باز تیغ میزنم خیلی سفیدتر شدهتا از این ماه برم لیزر  

کلن ب پوست من جواب نداد اخه ساق پاهامم دیگه به سفیدی قبل نبود ...اتفاقن حنا میزارم هفته ای یه بار تو ...

نوره ی اصل زرنیخ دار استفاده کردید و سیاه شد؟

از این قدیمیا که رنگش زرد میزنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نوره ی اصل زرنیخ دار استفاده کردید و سیاه شد؟ از این قدیمیا که رنگش زرد میزنه

اره از عطاری میگرفتم اتفاقن دونوع زرنیخ دارم داشت ک من یکیش اصل اصل بود یکیش با پودرای شرکتی مخلوط بود من اصله رو میخریدم 

اره از عطاری میگرفتم اتفاقن دونوع زرنیخ دارم داشت ک من یکیش اصل اصل بود یکیش با پودرای شرکتی مخلوط ب ...

ببخشید زیاد سوال میکنم❤

چند بار استفاده کردید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز