2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی😔😔😔

554 بازدید | 21 پست

خیلی استرس و ترس دارم اخه تیرماه هست عروسیم بعد تو حیاط خونمون میخواییم بگیریم . همش میگم از گرما و این چیزا چکار کنیم . شرایطمونم الان اکی شده بعد هم نمیتونم بندازم . ب نظرتون خیلی گرم تر میشه هوا؟ 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

عروسی ک شبه خنک هم هست 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا كه شب خنك تر هست و دوما نميتونين چند تا كولر يا پنكه بذارين تو حياط ؟ 

عزيز من سعى كن از الان شااااد باشى چه قدر آدما آرزو دارن جاى شما باشن و حال كنن شما استرس بيخودى دارى عزيزم 

چ شهری هستید مام تو حیاط عروسی میگیریم  البته شبا خنکه شهر ما

ن ما تالار هم میگیریم اما پولمون ب حیاط میرسه فقط

اولا كه شب خنك تر هست و دوما نميتونين چند تا كولر يا پنكه بذارين تو حياط ؟  عزيز من سعى كن از ...

چرا میخواییم همین کار کنیم ولی مردم شدن نمک رو زخم هی میگن واییبیی گرمه چرا گذاشتی الان چرا فلان کردی انقدر عصبی شدم ک ذوق هیچی ندارم

از من ب تو نصیحت 

خودتو ذهنتو الکی درگیر این چیزا نکن

از عروسیت لذت ببر

نذار بعدا چند سال دیگه بگی کاش این همه استرس نداشتم الکی شبمو خراب نمیکردم 

ببین یه بار بیشتر عروس نمیشی و مراسم نمیگیرن

پس ازش نهایت لذت رو ببر

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 
اره شبه ولی ب هرکه میگیم هی واییی گرمه فلانه کلا عصبی شدم

بگو نیاین به نفعته شام کمتر 😉😅😅😅😅

ول کن بابا حالا کم استرس داری غصه گرمای ملت رو هم تو بخوری ؟ به خدا همینا که غر میزنن اول همه میان اخر همه هم باید به زور بفرستیشون خونشون . 

چند تا پنکه هم خوبه اگر بذاری در چند جهت توی حیاط کار کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره شبه ولی ب هرکه میگیم هی واییی گرمه فلانه کلا عصبی شدم

بگن مهم نباشه برات 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین ما رفتیم عروسی یکی از اقوام. یه عروسی لاکچری تو باغ تالار. بعد از مراسم دوساعتی هم تو پارکینگ خونه داماد دی-جی آورده بودن اونجا رقصیدیم. به حدی هواش گرم بود و تهویه مناسب نداشت که همه مون لباسامون واقعا خیس خیس شده بود. اما همههههه بلااستثنا واقعا همه مهمونا گفتن کاش عروسی رو همینجا میگرفتین. اون دو ساعت پارکینگ واااااقعا خیلی بیشتر از باغ تالار خوش گذشت. 🥰 اصلا به اینطور چیزا فکر نکن. دی-جی خوب بیارین بترکونین 💃🏻😇. مطمئنم خیلی خوش میگذره.