2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 21 پست
چرا میخواییم همین کار کنیم ولی مردم شدن نمک رو زخم هی میگن واییبیی گرمه چرا گذاشتی الان چرا فلان کرد ...

ما تالار بود عروسیمون 

یکی گفت وای این تالار بود گرفته بودن

یکی گفت اخه دوشنبه وقت عروسیه

یکی گفت سقف تالار کوتاه بود 

یکی گفت اصلا جای پارک نداشت

و...

تالارم بگیری زر مفت زیاده بزنن

پس بیخیال

بگو سختتونه نیاید

ببین ما رفتیم عروسی یکی از اقوام. یه عروسی لاکچری تو باغ تالار. بعد از مراسم دوساعتی هم تو پارکینگ خ ...

همه هزینه کردیم همه چی فقط بجای تالار خونه هست دقیقا خیلی قشنگ میشه عروسیامون ک تو خونه هست ولی الان میگم کاش بخاطر گرما یه جوری پول جور میکردم تالار میگرفتیم

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما تالار بود عروسیمون  یکی گفت وای این تالار بود گرفته بودن یکی گفت اخه دوشنبه وقت عروسیه یک ...

دیگه همینو گفتم گفتم ما قراداد همه چی زدیم نوبتامونم زدیم نمیشه هیچ کاریش کرد هرکس راضیه بیاد خوش اومد

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

همه هزینه کردیم همه چی فقط بجای تالار خونه هست دقیقا خیلی قشنگ میشه عروسیامون ک تو خونه هست ولی الان ...

خوووب دیگهههه. نگران چی هستی؟؟ ول کن مردمو. اصلا نگران نباش. کلی خوش بگذرون. شب مال خودته. با استرس خرابش نکن. هرکاری کنی مردم حرف واسه زدن دارن. 

من جشن عروسیم بخاطر کرونا کنسل شد. هم لباسم آماده بود هم قرارداد تالار بسته بودیم. کرونا اومد خرابش کرد. یه جشن کوچولو تو خونه خودمون گرفتیم. کلا سی نفر. ولی دوستم یه حرفی بهم زد قبلش، واقعا بدردم خورد. گفت تو شب عروسی آدم، هزاااارویک اتفاق میوفته که بابتش باید کلی حرص بخوری. اصلا اهمیت نده و عروسیتو خراب نکن. اون شب خوش باش. بذار یه خاطره خیلی قشنگ از عروسیت بمونه. بعدش هرچقدر خواستی میتونی حرص بخوری. راست میگه. شماهم همینکارو بکن. نذار حرف بقیه بهترین شبتو خراب کنه. تااازه من مطمئنم به همه خیلی خوش میگذره بهتون.