2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نمیده

لایف استایل ما ایرانیا شده استرس

کیفیت بد هوا غذا تششعات همین تششعاتی که برای ف .ی ل ت ر کردن خیلی چیزا استفاده میکنن

شمارو برو کشورای دیگه چقدر اهمیت میدن بسلامت مردم

هوای خوب و غذا چون جمعیت براشون مهمه وقتی جمعیت بیمار زیاد شه هزینه درمانی میره بالا پس جلوشو میگیرن الیته خیلی جاهای دیگم مثل ماهستن

مطمئنی خدا میده؟! بنده های خدان ک اقسام سم و آلودگی و.... وارد چرخه مواد غذایمون کردن و باعث و  ...

یه جوری شده که همه دارن میگیرن 

انقدر زیاد که من از اینکه بچه آوردم ناراحتم اگه سرطان بگیرم بمیرم بچم چی میشه   

به حکمتش دل بسپار(خدا)

قوانین دنیا مجموعه ای از علت و معلول ها هست که بسیاری از اونها برای ما ناشناخته هست. همین سرطان ممکنه صد ها سال دیگه یه بیماری ساده به حساب بیاد که با یه قرص ساده برطرف میشه. نمیدونم چرا خالق اینجوری آفریده دنیا رو اما میدونم که بهتره روی قوانین دنیا تمرکز کنیم. اینجوری پیشرفت بهتری حاصل میشه

یه جوری شده که همه دارن میگیرن  انقدر زیاد که من از اینکه بچه آوردم ناراحتم اگه سرطان بگیرم بم ...

تو عرض یسال تو خونواده سه تا بیمار سرطانی اونم سن پایین زیر ۲۰ داریم غیر از بیماری های قلبی و....

وقتی خودم از نزدیک میبینم ک یه مامان چجوری حاضره به بچه سرطانیش هنوز غذای بیرونو سوسیس همبرگر بی کیفیت و .... میده یا مثلا برا بچه یکساله پفک میدن میگن پفک دوس داره خوشش از سوپ و پلو نمیاد چ توقعی میشه داشت،خب خیلی این چیزا تاثیر داره باید تا جایی ک میشه رعایت کرد

خدایا شکرت  
تو عرض یسال تو خونواده سه تا بیمار سرطانی اونم سن پایین زیر ۲۰ داریم غیر از بیماری های قلبی و.... ...

زیر۲۰؟خدایا واقعا چرا اینا هنوز دنیا ندیدن درسته دنیا خوب نیست ولی گناه دارن

به حکمتش دل بسپار(خدا)