2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالاد سبزی میوه

اب میوهای تازه

ماکارونی و غلات

چیزای نشاسته دار و چرب با پروتیین بالا

اما زیاد از حد نده وعده صبحانه براش املت یا تخم مرغ ابپز درست کن گردو بده بهش..ناهارش حتمن برنج باشه شبا بهش غذای نونی بده.

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!

بچگی خواهرم در حد سوءتغذیه بود انقدی که مامانم نازش میکشید برا خوردن غذا....از وقتی مدرسه رفت و مجبور شد خوراکیا و لقمه هاشو بخوره افتاد رو روال درست خوردن ...تپلی شد

تروخداااا بچه رو به حال خودش بزاریدد داروهای الکی بهش ندیییید من یکی از بچه هایی اممم ک قربانی اینجور دارو ها شدم من مامانمم خیلی بهم میرسید و همیشه برام شربت کلسیم و ....میگرفت ی بار ازمایش دادم گف اینقد خونت بخاطر کلسیم غلیظ شده کم مونده سکته کنی 

الانم که ۲۱سالمه بخاطر غلظت خون دوبار باردارشدم و سقط شده(=

بجای این داروهای مسخره میتونید بهش شیرخشک بزرگسال رو بدید ک هم مقویه و برا رشد خوبه هم تپل میکنه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]