2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سالاد سبزی میوه

اب میوهای تازه

ماکارونی و غلات

چیزای نشاسته دار و چرب با پروتیین بالا

اما زیاد از حد نده وعده صبحانه براش املت یا تخم مرغ ابپز درست کن گردو بده بهش..ناهارش حتمن برنج باشه شبا بهش غذای نونی بده.

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!

بچگی خواهرم در حد سوءتغذیه بود انقدی که مامانم نازش میکشید برا خوردن غذا....از وقتی مدرسه رفت و مجبور شد خوراکیا و لقمه هاشو بخوره افتاد رو روال درست خوردن ...تپلی شد

تروخداااا بچه رو به حال خودش بزاریدد داروهای الکی بهش ندیییید من یکی از بچه هایی اممم ک قربانی اینجور دارو ها شدم من مامانمم خیلی بهم میرسید و همیشه برام شربت کلسیم و ....میگرفت ی بار ازمایش دادم گف اینقد خونت بخاطر کلسیم غلیظ شده کم مونده سکته کنی 

الانم که ۲۱سالمه بخاطر غلظت خون دوبار باردارشدم و سقط شده(=

بجای این داروهای مسخره میتونید بهش شیرخشک بزرگسال رو بدید ک هم مقویه و برا رشد خوبه هم تپل میکنه

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]