2777
2789
عنوان

شوخرم

218 بازدید | 13 پست

بچهاا یه بچه ۴ ساله دارم  الانن باردارم ۳ ماهمه ....شوهرم خرید خونه اینا میکنه از وقتی باردارم هیچی کم نمیزاره ...فقط رفیق بازه تو هفته سه بارش با رفیقاشه پی مشروب هرچی میگم نمیفهمه .... نمیتونمم بااین شرایطم برم قهرررررررر   تورو خداااا بگید چکار کنم ؟؟؟خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ن نمیاد

خودت برو بهت راهکار بدن 

اگر پول و امکان رفتن نداری 

عضو کانال تنها مسیر آرامش شو مشاور و دورهای رایگانم دارن 

دوره حفظ اقتدارشونو دانلود کن قلق مردها دستت میاد توی کانال تجربیاتشون موردای شبیه شما هم بود