دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
یه اتفاق خیلی خیلی خیلی بد برام افتاد امروز بعد به کسی که مثلا خیرسرش باید براش مهم باشم زنگ زدم ول ...
من اونقدر گریه کردم و علت نپرسید دیگ برام مهم نیست
به تنهایی عادت کردم
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
ولی شما یه خانم ۲۲ساله تصور کن که ۶ماهه زایمان کرده پسرش واکسن زده و خیلی بی قراره و تب داره،خودشم پنج روزه عقب انداخته,این وسط مادرشوهرشم زنگ میزنه به شوهرش که زنت ارزش تو رو نمیدونه تو این همه براش کار میکنی و پول میبری،و شوهرش حرفای مامانشو تکرار میکنه و ناز میکنه😐و من مات موندم که خدایا فقط باردار نباشم این وسط🤐
حالا این حال و روز من غم یا شادی😓
✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
نمیدونم دقیق از کجا شروع کنم ولی شما یه خانم ۲۲ساله تصور کن که ۶ماهه زایمان کرده پسرش واکسن ز ...
روزای سختی رو میگذرونی میفهممت
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
نمیدونم دقیق از کجا شروع کنم ولی شما یه خانم ۲۲ساله تصور کن که ۶ماهه زایمان کرده پسرش واکسن ز ...
الان بارداری یا نه؟ببین انقدر قوی و محکم شو که اولا نذار شوهرت تحت تاثیر قرار بگیره دوما اگه قرار گرفت نذار رفتاراش باعث بدیه حالت بشن و زیاد این جور مواقع بهش اهمیت نده مه بعد از هربار صحبت با مادرش نخواد ادا و ناز بکنه برات