mahhhshad مدیر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 6817 عنوان بیاین دور هم از غما و شادیامون بگیم | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست از هرانچه دل تنگت مبخواهد بگو راحت باش خودتو خالی کن 1402/03/09 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14621 من اونقدر گریه کردم و علت نپرسید دیگ برام مهم نیست به تنهایی عادت کردم خیلی سخته 🥲بدترشم اینه که من همه چیو براش با بغض تعریف کردمحالم ب شدت بد بود یعنی اصلا نیازی نبود بپرسه چته🥲ولی بعد اینکه حرفام تموم شد هیچی نگفتدیدم هیچی نمیگه خودم بهش گفتم نمیخای واکنش نشون بدی؟اصلا وا رفتم تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14703 الان بارداری یا نه؟ببین انقدر قوی و محکم شو که اولا نذار شوهرت تحت تاثیر قرار بگیره دوما اگه قرار گر ... نمیدونم دیروز بی بی چک زدم منفی بود حالا منتظر موندم چند روز دیگه هم بگذره شوهرم۷ساله تحت تاثیره،منم برام مهم نیست چون هرچی بگم گوش نمیده،فقط میگه تو دلسوز من نیستی....اونا کارشون و خوب بلدن منم بیخیال شدم... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14703 🫂🫂میفهمم خیلی سخته ممنون عزیزم❤️✨ ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14703 روزای سختی رو میگذرونی میفهممت خیلی🤐 بدنم دیگه توان نداره خیلی ضعیف شدم با بارداری و زایمان بچمم فقط شیر خودمو میخوره اصلا شیشه شیر نمیگیره😭 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨