2777
2789
عنوان

حامله ها بیایید 👤💞

1167 بازدید | 93 پست

سلام چن هفته این

جنسیت چیه

سختی بارداری چ بوده واستون

تاریخ زایمان کی هست

من بچه دوممه

جنسیت پسره ۲ تا گل پسر میشن

سختی بارداری شوهرم بوده از نظر جن   سی 

شهریور زایمانمه 

با اینکه زایمان دوممه بازم میترسم‌از سزارین

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.پسر.زایمان شهریور.سختیشم همون ویارای سه ماه اول

عه ۷ ماهته 🤩🤩🤩🤩🤩

من اخزای شهریورم 

سز یا طبیعی ؟؟

واسه مادر شدن منم دعا کنید لطفا دوستان به همین زودی زود منم باردار بشم آن شالله 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
من حامله نیستم اما احساس میکنم هستم. تازه مجردم هستم.

😅😅😅🤑🤑🤑🙈مگ‌مجردا حامله نمیشن 😅😅😅👎👎👎👎💦💦💦

واسه مادر شدن منم دعا کنید لطفا دوستان به همین زودی زود منم باردار بشم آن شالله 

ایشالا دامنت سبز شه 🤲🤲🤲💜💜💜❣❣

😅😅😅🤑🤑🤑🙈مگ‌مجردا حامله نمیشن 😅😅😅👎👎👎👎💦💦💦

سنگین بود😂

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

سلام ۱۲ هفته ام 

جنسیت نامشخص 

تاریخ زایمان ۲۰ آذر

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

۱۰ تیر زایمانم 

بچه اولم 

سختیش تنهایی و بیکسی و سیسمونی خریدن در صورت استراحت بودن 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅