2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحقیر که نه  رفتارشون باهام عالیه ولی من مجردی ام که تو جمع متأهلا همیشه ساکتم حرفی برای گفتن ندارم احساس میکنم یه جور تحقیر آمیزه که من کسیو تو زندگیم ندادم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

در موزد خودم اصلاح میکنم فاصله ی فرهنگی داره مارو اذیت میکنه وگرنه اگه پولدار تر بودن فرهنگشونم تحمل میکردم. پز عالی و جیب خالی ان. همه مدل کار کردم که بسازم باهاشون. نشد. قطع رابطه ایم

من خانواده خودم این طورن از بچگی سرکوفت و تحقیر و مسخره شدن به خاطر یه حرف ساده یا رفتار ساده 

من بابام خیلی دوسم داشت بچه اخری بودم بعد بقیه داداش و خاهرم زوم میکردن روی رفتار من تا کوچکترسن حرکتم رو انگشت بزارن روش تحقیرم کنن 

اعتماد به نفسم صفر قدرت حرف زدن صفر 

بخدا هر کی باهام برخورد میکنه میگه خوشبحال همسر آیندت اینقد عاقلی بیشتر سنت میفهمی اما تو خونه از دیوار صدا میاد از من نه 

میشه گفت احساس تنفر دارم نسبت به خانوادم از همشون فاصله گرفتم 

به مرحله ای رسیدم بهم فحش میدن مسخرم میکنن حتی نگاه هم نمیکنم خنثی هستم 

هنیشه تو اتاق در بسته میمونم چون تحمل دیدنشون ندارم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

تحقیر که نه  رفتارشون باهام عالیه ولی من مجردی ام که تو جمع متأهلا همیشه ساکتم حرفی برای گفتن ن ...

ایشالله بهترین رغم بخوره برات. درکت میکنم. چون دیر ازدواج کردم. ولی تو جمع متاهلای موفق. بعضی متاهلا بودن من از اونا بالاتر بودم به دلایل

من خانواده خودم این طورن از بچگی سرکوفت و تحقیر و مسخره شدن به خاطر یه حرف ساده یا رفتار ساده  ...

عزیزم چقدر سخت. راستش نمیتونم درک چطور اینقدر بی محبت باشن. من خانواده خودم عالی ولی طرف شوهر

ایشالله بهترین رغم بخوره برات. درکت میکنم. چون دیر ازدواج کردم. ولی تو جمع متاهلای موفق. بعضی متاهلا ...

مرسی عزیزم آره میبینم دوستای متاهل من تو هیچی از من سرتر نیستن نمیدونم اونا چه طوری ازدواج کردن ولی من نه

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
در موزد خودم اصلاح میکنم فاصله ی فرهنگی داره مارو اذیت میکنه وگرنه اگه پولدار تر بودن فرهنگشونم تحمل ...

درسته اونم حیلی سخته. ولی اینکه شوهرت مجبور به ارتباط نمیکنه عالیه