2777
2789
عنوان

دستنبد طلام رو‌گم‌کردم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 38 پست
یه دعایی بود برای پیدا شدن گمشده اونو بخونید ان شالله پیدا بشه. یا نذر کن پیدا بشه کاری کنی

نذر کردم اگه پیدا شد اولین نفری که بیاد محل کارم پول نداشته باشه من پرداخت کنم براش

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امید وارم پیداش کنی

ولی یاد یه قضیه جالبی افتادم

یه بار یکی از زن عمو هام توی کوه یه پابند طلا پیدا کرد

(فکر کن کی مثلا پا بند طلا میبنده میره تو کوه و صحرا؟؟؟🙁)

زن عموم هم  وضع مالیشون اُکی نبود و اینا دیگه با راهنمایی های دیگران ، فروختش با پولش یه گوشی خرید بنده خدا،بچه هاش چقدر ذوق میکردن🥲آخی دلم یه جوری شد 

امید وارم پیداش کنی ولی یاد یه قضیه جالبی افتادم یه بار یکی از زن عمو هام توی کوه یه پابند طلا ...

چی بگم ولی چقدر اون طرف دلش سوخته

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
زحمت نکش در این مورد گیرا نیس وگرنه مطمعن باش هزار بار تا حالا مادر شوهرامون تا حالا گفتن   &nb ...

😂😂😂ای مرغ با ما چه ها که نکردی

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
چی بگم ولی چقدر اون طرف دلش سوخته

ولی به نظرم شاید اون آدم آنقدر پول دار بوده که اصلا براش مهم نبوده ممکنه طلاش توی این کوه و صحرا گم بشه🙁

به فکرش نبوده دیگه،اگه به فکر بود یا براش مهم بود تو صحرا نمیپوشیدش دیگه😶

معمولا خانم ها طلاهاشون رو تو مهمونی و عروسی استفاده میکنن بعد هم اکثرا چهار چشمی حواسشون جمع هست 

تا دیروز ظهر دستم بوده سرکارمون دوربین داریم سوار ماشینم شدم‌ اومدم خونه عصر رفتم خرید عصری رفتم د ...

شاید از دستت افتاده عزیزم یکیم به احتمال نود و نه درصد گرفتتش

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️